П`ятниця, 26.04.2024, 20:03
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Жовтень » 15 » Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі відвідав Саратський район.
12:59
Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі відвідав Саратський район.

14 жовтня,  в День захисника України,   Саратський район відвідав голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі.

      Губернатор провів оперативну  нараду  з питань ліквідації наслідків складних погодних умов, спричинених два дні тому зливами  та сильним вітром.  Як доповів голова Саратської райдержадміністрації Михайло Лев, внаслідок повалення дерев та обриву  ліній електропередач були відключені від електропостачання 5 населених пунктів – Сергіївка, Ярославка, Кулевча, Михайлівка, Долинка.  На щастя, по медичному напрямку людей, постраждалих від негоди не виявлено. Начальник  Саратського РЕМ ПАТ «Енергопостачальна компанія «Одесаобленерго»   Талавіра Т.В. повідомила, що на сьогоднішній день «всі аварійні ситуації ліквідовані, лінії електромереж підключені, всі абоненти «заживлені».

     Михайло Саакашвілі позитивно оцінив оперативність  районних служб району та злагоджену   роботу керівництва райдержадміністрації і районної ради в  цілому.

  Далі голова облдержадміністрації у супроводі  голови райдержадміністрації Михайла Лева голови районної ради Бориса Райнова,  відвідав  нове помешкання  сім’ї  захисника Донецького аеропорту Михайла Бондаренка.  В подарунок до свята,  Михайло Саакашвілі  особисто вручив герою АТО  документи на 3-кімнатну квартиру. Житло   разом з літньою кухнею  було придбано  у відповідь на звернення  Михайла Бондаренка до губернатора,  за кошти благодійного фонду «На благо Одеси». «Кожний військовослужбовець заслуговує на своє житло, хотілося б, щоб в сім’ї кожного захисника України було таке свято. Я впевнений, що  згодом так і буде», - відзначив М. Саакашвілі.

  Міхеіл Ніколозович також привітав  зі святом  і присутніх на  новосіллі  військовослужбовців підрозділу берегової охорони,  який  за сприяння  та активної підтримки керівництва району віднедавна  розташувався  в селищі Сарата.  «Ще торік  агресор розраховував, що  Українська Бессарабія упаде до його рук. Тут не було військових частин, у певної частини населення був слабкий патріотичний дух. Сьогодні   наші  військові стоять на передньому плані захисту української державності в потенційній  зоні  ризику.  Хочу привітати їх  зі святом, і  привітати нас  з тим, що вони у нас є. Бо це величезний потенціал для перемоги в протистоянні російській агресії», - додав губернатор Одещини.

    Михайло Саакашвілі також поклав квіти до меморіальної дошки  загиблого в зоні АТО   Дмитра Сирбу, та висловив його батькам – Анжелі Василівні та Василю Георгійовичу слова вдячності за синів-патріотів. Особливо губернатора зворушив той факт, що їх молодший син – Ігор продовжує справу брата у лавах  того ж підрозділу прикордонних військ, де служив Дмитро. «Те, що в Україні  є такі люди,  і є такі сім’ї  -  це головна запорука того, що ми вистоїмо,  і у нас все буде добре», - зауважив  Михайло Ніколозович.

  В ході  робочої поїздки голова ОДА оглянув   новий дитячий спортивний майданчик Саратської школи-гімазії  та  побував у  районному будинку культури, де мешканці Сарати зібралися на  святковий концерт  з нагоди Дня захисника України та Храмового дня селища.

 «Саратщина  –  дивовижний район,  тому що тут живуть працелюбні, талановиті, відкриті і гарні люди. Ми розуміємо, що всім зараз живеться  важко. Що наступає зима, зростають тарифи, є багато інших проблем,  пов’язаних з безробіттям, зростанням рівня бідності, і це особливо  позначається  на людях старшого віку та на дітях. З іншого боку, ми  робимо все  від нас залежне, щоб  покращити ситуацію в регіоні.  Тому що ви гідні кращого життя ніж  те, що ми поки  тимчасово  маємо.  Пройде війна,  мине  нужда  і в нас буде набагато світліше майбутнє.  Я впевнений,  що   в нас все вийде, але потрібно,  щоб і ви в це повірили», - відмітив Михайло  Саакашвілі у вітальному слові до саратців.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 532 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024