Вівторок, 23.04.2024, 09:47
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 9 » Голова облдеражміністрації Максим Степанов відвідав Саратський район.
15:04
Голова облдеражміністрації Максим Степанов відвідав Саратський район.

8 листопада голова Одеської облдераждміністрації Степанов М.В. відівідав з робочою поїздкою Саратський район, де взяв участь у відкритті Миколаївка-Новоросійської амбулаторії сімейної медицини загальної практики та ознайомився з іншими об’єктами соціальної та економічної інфраструктури нашого району. 
До обслуговування дільниці Миколаївко-Новоросійської амбулаторії сімейної медицини загальної практики входять п’ять населених пунктів, загальною кількістю близько 5 тисяч мешканців - Миколаївка, Успенівка, Комишівка, Крива Балка, Над`ярне. 

З жовтня поточного року амбулаторію переведено до нового приміщення відремонтованої за кошти обласного та районного бюджету. В цілому на капітальний ремонт будівлі було виділено близько 2,5 млн.грн. Відтак мешканці М.-Новоросійської та прилеглих сіл отримали сучасний медичний заклад, де створені належні умови для отримання послуг первинної медицини. Як відзначив після урочистого відкриття голова ОДА Максим Степанов наступним кроком буде придбання необхідного обладнання для проведення на базі амбулаторії першочергових лабораторних аналізів та підключення медзакладу мережі Інернет. «Таким чином з’явиться можливість проконсультуватися з районною чи обласною лікарнею. Окремо, планують закупити обладнання для проведення експрес-аналізів. Наша мета - зробити медичні послуги доступними та якісними», - відзначив голова ОДА. 
Очільник області поспілкувався з медичними працівниками та мешканцями М.-Новоросійської, які розповідали про інші проблеми життя сільської громади, від глобальних, таких як відсутніть робочих місць та відтік молоді з села, до нагальних – як то облаштування світлофора в межах населеного пункту на трасі «Одеса –Рені». Щодо останнього, голова райдержадміністрації Антон Лобан в присутності губернатора пообіцяв вирішити це питання найближчим часом. 


Наступним пунктом призначення стало відвідування стадіону ім. Б.Тропанця - тренувальної бази відомого не лише на теренах нашої області, а і в межах всієї України ФК «Балкани». Голова облдержадміністрації мав змогу спостегізати за тренуваннями як професійної команди, так і юнацької та жіночої команд. В розмові з Максимом Степановим засновники футбольного клубу, керівники СФГ «Балкани» Златов Р.М. та Златов М.Р. розповіли про плани щодо створення футбольної академії та у зв’язку з цією перспективою необхідності будівництва поля для тренувань та проведення змагань у зимовий період. Голова облдержадміністрації пообіцяв свою підтримку в реалізації цієї ініціативи та надав доручення керівництву району підготувати відповідні письмові пропозиції до ОДА. 


В ході робочої поїздки Степанов М.В. також ознайомився з виробництвом пілетів та переробним виробництвом в галузі тваринництва на базі виробничого кооперативу «Дружба» (голова Чиклікчи Г.Г.). Максим Степанов високо оцінив зразки хлібної та молочно-мясної продукції господарства та відзначив ініціативність керівництва щодо пошуку та започаткування нових видів виробничої діяльності. 


Важливим пунктом в програмі робочої поїздки голови ОДА стало і відвідування КЗ «Саратська ЦРЛ». Темою спілкування з керівництвом та працівниками лікарні стала започаткована в нашій країні медична реформа. Маючи медичну освіту, Максим Степанов добре обізнаний з проблемами працівників охорони здоров’я та галузі в цілому, і сподівається, що реформа буде успішною. 

«Впевнений, що в результаті реформування ми вирішимо проблему якості та доступності медичного обслуговування населення, і разом з тим ми повинні вирішити проблему гідної оплати праці медичних працівників. Ця реформа можлива лише за підтримки самих лікарів, її неможливо реалізовувати, сидячи у владних кабінетах. Тому для мене важливий зворотній зв'язок з вами, лікарями, та ваша відповідь на те, що ми робимо з сільською медициною, з госпітальними округами, з галуззю взагалі», - відзначив Максим Степанов. Очільник регіону підкреслив, що саме завдяки зусиллям Одеської ОДА в області буде створено 9 госпітальних округів, районні лікарні будуть збережені, і на базі кожної з них будуть діяти приймально-діагностичні та інші профільні віділення, в залежності від специфіки району. Зважаючу на специфіку розташування Саратської ЦРЛ, то тут на думку Степанова М.В, в числі інших напрямків, слід ровивати травматологічний та хірургічний профіль. Голова ОДА оглянув віділення лікарні, а також виконав почесну місію – вручив ордер на службову квартиру в селищі Сарата молодому лікарю-хірургу Саратської ЦРЛ Мамбедієву А.А.


На завершення робочої поїздки Степанов М.В. провів виїзний прийом громадян. На прийом до голови ОДА колективно звернулись мешканці с.Ярославка – з питань роботи віділень поліції та прокурати в Саратському районі та мешканці с.Пасічного – щодо вирішення питання переведення ділянок з Тарутинського району до Саратського. З порушених питань Максим Степанов надав керівництву Саратської РДА та фахівцям облдержадміністрації доручення щодо організації вирішення зазначених питань. Звернення заявників перебувають на особистому контролі голови облдержадміністрації.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1017 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024