П`ятниця, 19.04.2024, 21:10
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Червень » 19 » Гідно виборов ІІІ призове місце!
09:11
Гідно виборов ІІІ призове місце!

2 червня відбувся V відкритий чемпіонат м. Чорноморська з авіамоделей повітряного бою класу ЕРА. Авіамоделісти м. Чорноморська за правом вважаються лідерами розвитку авіамодельного спорту в Одеській області. Повітряний бій  авіамоделей класу ЕРА - один з самих видовищних в авіаспорті. Моделі будуються з пінопласту, їх дуже легко виготовляти. В той же час, потужні акумулятори дозволяють їм досить точно і динамічно літати. На авіамоделі монтують паперові смуги довжиною 10 метрів і завдання суперників  під час гонки один за одним - відрубати частину стрічки і отримати 100 призових балів. Кожен з учасників робить 4 польоти, а потім бере участь у  фінальному бої.

Змагання зібрали спортсменів з Одеської області, м. Києва, Молдови. КЗ «Саратський районний БДТ» представляв Гусєв Олександр, вихованець гуртка «Авіамодельний», учень 8 класу Успенівської ЗОШ І – ІІІ ст. Олександр займається в авіамодельному гуртку під керівництвом єдиного  в Саратському районі, досвідченого викладача з авіамодельного спорту Цуркана Віктора Івановича 3 роки,  тож став вже  справжнім асом-авіамоделістом.  Всі  4 польоти  хлопець  стійко тримався,    постійно відрубував стрічки суперників, і в результаті  зберіг свою.  У фінальному бою його модель стрімко летіла небом, бойовим розворотом атакувала суперників, але під час зіткнення з суперниками, в середині фіналу, Олександр втратив всі свої три авіамоделі. В 4 польотах першого туру хлопець  набрав відповідну суму балів за зрублені стрічки. Завдяки цьому авіамоделіст  посів 4 місце в спільному заліку, а в заліку юнаків  - ІІІ призове  місце.

Влітку на Олександра чекають нові спортивні змагання. Бажаємо йому творчого натхнення і нових перемог!

Сердюк А.А., директор КЗ «Саратський районний БДТ»

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 394 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024