Понеділок, 29.04.2024, 18:21
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Жовтень » 29 » Футбольний турнір на «Кубок молодіжних команд Бессарабії»
19:11
Футбольний турнір на «Кубок молодіжних команд Бессарабії»


27 жовтня 2013 року на спортивному комплексі Саратського району який знаходиться в смт Сарата пройшов футбольний турнір на «Кубок молодіжних команд Бессарабії». Це свято футболу пройшло під патронатом голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука та народного депутата України Антона Кіссе. Турнір пройшов в рамках соціально-економічної програми «Народний бюджет» ініційованої головою Одеської обласної державної адміністрації Едуардом Матвійчуком.
В футбольному змаганні прийняли участь 
 шість молодіжних команд з Арцизського, Болградського, Ізмаїльського, Кілійського, Саратського та Татарбунарського районів Одеської області. На відкритті турніру були присутні голова Саратської районної державної адміністрації Анатолій Семенович Коритний, голова Саратської районної ради Віктор Степанович Чемерис, голова постійної комісії з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді Саратської районної ради Віктор Андрійович Спориш. Після привітальних слів, капітани команд провели підняття державного прапору, пролунав державний гімн України, символізуючи початок турніру.

Команди були поділені на дві групи по три команди в кожній. В кожній групі команди, які зайняли перше місце, боролися за перше місце в фіналі. Ті хто зайняли друге місце в своїй групі боролися за трете місце в фіналі «Кубку молодіжних команд Бессарабії».
В боротьбі за третє місце в фіналі боролися молодіжні збірні Ізмаїльського та Болградського районів, з рахунком 5:0 виграла команда Ізмаїльського району.
Цікава і драматична гра розгорнулася за перше місце між районними молодіжними збірними Татарбунарського та Саратського районів. Гра за перше місце закінчилася з нічийним рахунком 1:1. Після закінчення основного часу, матчеві пенальті в яких з рахунком 5:3 виграла молодіжна збірна Саратського району.
Після закінчення футбольних баталій відбулося закриття футбольного турніру. Нагородження учасників провели: голова Саратської районної державної адміністрації Анатолій Семенович Коритний, голова Саратської районної ради Віктор Степанович Чемерис, голова постійної комісії з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді районної ради Віктор Андрійович Спориш. Пам’ятними грамотами за участь у Кубку молодіжних команд Бессарабії нагородили команди, які взяли участь в турнірі. Були відмічені та нагороджені кращі гравці грамотами в номінаціях: кращий гравець, кращий воротар, кращий захисник, кращій півзахисник, кращий нападник. Після чого пройшло нагородження переможців. Команді, яка зайняла третє місце була вручена грамота, гравці були нагороджені медалями за третє місце. За друге місце команда була нагороджена грамотою, кожний гравець був нагороджений медаллю. За перше місце голова Саратської районної державно адміністрації Анатолій Семенович Коритний вручив Кубок молодіжних команд Бессарабії та грамоту за перше місце в турнірі, гравців відмітили медалями. Допомогу в проведенні та організації турніру на Кубок молодіжних команд Бессарабії надав директор ТОВ «Злата Трейд» Голубєв Дмитро Валерійович.
Глядачі, які спостерігали за ходом футбольного турніру щиро дякували голову Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука та народного депутата України Антона Кіссе за яскраве спортивне свято влаштоване в рамках програми «Народний бюджет» для жителів Бессарабії.


по материалам http://sarata-rda.odessa.gov.ua/


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 561 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024