Субота, 20.04.2024, 12:53
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Серпень » 22 » Фестиваль військово-патріотичної пісні
12:30
Фестиваль військово-патріотичної пісні

20 серпня в Саратському районному будинку культури з успіхом пройшов VІ районний фестиваль військово-патріотичної пісні «Пам’ять поколінь», присвячений 75-й річниці визволення Саратського району та Одеської області від німецько-фашистських загарбників. Даний захід проводився з метою популяризації військової та патріотичної пісні серед молоді, пошуку та розкриття творчих здібностей виконавців, сприяння патріотичному та естетичному вихованню підростаючого покоління.

Було представлено журі фестивалю, до якого увійшли: начальник відділу культури Саратської районної державної адміністрації Н.А. Колісник, директор КЗ «Саратський районний будинок культури» Т.В. Баюш  та директор КЗ «Саратська дитяча музична школа» Л.К Горшкова.

У фестивалі взяли участь самодіяльні виконавці у віковому діапазоні від 8-10 років і понад 60. Перед глядачами виступили ансамбль  ветеранів   районного будинку культури, солісти Кулевчанського, Плахтіївського, Сергіївського, Міняйлівського, Успенівського, Світлодолинського, Михайлівського, Старосільського, Ярославського сільських  будинків культури,  Петропавлівського та Фуратівського  сільських клубів. Вперше на районній сцені виступила вокальна група  “Modern  Kits” Плахтіївського СБК, дитячий вокальний ансамбль «Сонячний дощ» Успенівського СБК. Загалом близько десяти учасників дебютували на районній сцені і показали цілком пристойний виконавчий ступінь.

З перших виступів учасників фестивалю у залі запанувала піднесена атмосфера поваги та шани ветеранам війни та військової служби, чий безцінний досвід сприяє набуванню почуття патріотизму, гідності, гордості за свій народ.    Особлива і безмежна шана тим, хто захищав нашу Україну від ворога в роки Другої світової війни та боронить рідну землю на сході держави.  Пісні, що виконували  учасники фестивалю  перенесли глядачів в історичне минуле. Жоден з присутніх не залишився байдужим, коли лунали пісні періоду Другої світової війни та сьогодення.

Допоки  члени журі визначали підсумки фестивалю, перед його учасниками виступили солісти районного будинку культури Ганна Желєва, Олена Яценко, Андрій Нейчев та керівник народного ВІА «Сармати».

За підсумками роботи журі Гран – Прі, Диплом та цінний подарунок отримала Анжела Сердюк – Михайлівський СБК.

За кращий виступ на фестивалі грамотами відділу культури Саратської районної державної адміністрації та цінними подарунками нагороджені Людмила Фудулєй – Саратський РБК, Сніжана Сирова – Сергіївський СБК, Василь Крамаренко – Петропавлівький – сільський клуб.

За яскравий виступ на фестивалі грамотами відділу культури Саратської районної державної адміністрації та цінними подарунками нагороджені Анастасія Кімуржі – Кулевчанський СБК, тріо «Любисток» - Плахтіївський СБК, Діна Дікусар – Міняйлівський СБК.

Всім іншим учасникам фестивалю було оголошено подяки, а ансамбль ветеранів районного будинку культури отримав солодкий подарунок.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 318 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024