П`ятниця, 29.03.2024, 15:45
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Травень » 31 » Фестиваль юних обдарувань Саратщини «Назустріч мрії»
13:53
Фестиваль юних обдарувань Саратщини «Назустріч мрії»

З метою розбудови системи позашкільної освіти, сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для їх інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, підтримки обдарованих і талановитих дітей, стимулювання розвитку їх творчого потенціалу шляхом запровадження системи матеріального та морального заохочення в Саратському районі відбувся яскравий, урочистий, квітковий фестиваль юних обдарувань Саратщини «Назустріч мрії»! Фестиваль переможців, її величності науки, фестиваль призерів предметних олімпіад і учасників МАН, фестиваль талантів, на якому відмітили кращих учнів району, переможців інтелектуальних, творчих конкурсів, турнірів, спортивних змагань, які гідно представляли Саратський район протягом 2018/2019 н.р.

На фестиваль були запрошені  батьки, керівники закладів освіти району, вчителі.   Гордість за молоду, творчу еліту району разом з дітьми  розділили:  заступник голови Саратської районної державної адміністрації В.В. Рузанкіна,  голова Саратської районної ради Ю.П. Переправка, заступник голови Саратської районної ради  О. І. Небога, керівник апарату райдержадміністрації Л.В. Кімліченко,  начальник управління освіти,  сім'ї, молоді і спорту  райдержадміністрації  Н.О. Гайдук, завідувачКУ «Саратський РМК з питань освіти» М.С. Караулан та методисти установи.

Під час фестивалю в фойє Будинку культури працювала виставка декоративно – прикладного та образотворчого  мистецтва творчих дітей Саратського району. Роботи вражали своєю оригінальністю, виконавчою майстерністю, красою. Ведучі фестивалю зауважили: «Діти – квіти нашого життя. Вони всюди! Безтурботні і веселі, неначе польові квіти вони кожного ранку відкривають оченятка і посміхаються. Вони такі яскраві. Такі неповторні. Схожі, але такі різні.   І кожного з них цілує сонечко в рожеві щічки. Кожного з них поливає дощик. Кожного обіймає вітер в полі. Кожному сяє на небі його зірка. Кожного дня благословляють їх  батьки.  А вони ростуть і тягнуться до Сонця своїх Мрій та Надій!»   

Фестиваль проходив з церемоніями нагородження за трьома категоріями: отримання стипендії, отримання грошової винагороди,  отримання сертифікатів на безкоштовне оздоровлення у літньому таборі «Сонячний».

За результатами конкурсу, 9 учнів, які своїми знаннями, терпінням, наполегливістю та активністю, досягли найвищої нагороди -  сертифікати на отримання стипендії голови Саратської районної державної адміністрації та голови районної ради за номінаціями «Освіта», «Наука», «Мистецтво», «Спорт» у розмірі 500 грн. щомісяця  протягом 2019\2020 навчального року.

23  найактивнішим учням району, переможцям олімпіад, різних конкурсів, акцій, фестивалів, зльотів, краєзнавчих експедицій, науково – дослідницьких проектів, виставок декоративно – прикладного мистецтва  вручено  сертифікати на отримання одноразової грошової винагороди (премії) у розмірі 1500 грн.

100  учнів району  з великою радістю, сяючими очима і щирими  посмішками отримували   сертифікати на безкоштовні путівки у ДОЗ «Сонячний».

Свою творчість і музичні вітання учасникам фестивалю подарували вихованці вокальних,  хореографічних,  гімнастичних гуртків КЗ «Саратський районний БДТ», закладів освіти району – лауреати І-ІІ ступенів фінального етапу фестивалю-конкурсу «Вернісаж творчості».

Наприкінці фестивалю грамотами райдержадміністрації та районної ради були нагороджені вчителі, керівники гуртків, тренери, які підготували переможців обласних та Всеукраїнських олімпіад, конкурсу захисту МАН, інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 290 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024