Середа, 24.04.2024, 13:26
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Вересень » 14 » Фестиваль «Червона рута»
15:31
Фестиваль «Червона рута»

З 6 по 10 вересня у прифронтовому місті Маріуполь відбувся ХV Всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики «Червона рута – 2017».   

Від нашого району для участі у фестивалі був запрошений народний вокально-інструментальний ансамбль «Сармати» районного будинку культури, який у травні 2016 року взяв  участь у відбірковому турі фестивалю в м. Одеса  і разом з групою «Друже музико» став фіналістом  фестивалю «Червона рута – 2017».

Наш колектив на фестивалі представляли: Михайло Костов – керівник ансамблю, Денис Дмитрик – бас - гітара, Євген Байло – соло - гітара, Юрій Малков – ударні інструменти, Олександр Костов – клавішні інструменти, Євгенія Царабаєва – солістка, Володимир Фомін – звукотехнік. 

За умовами фестивалю «Сармати» виступали у жанрі рок музики виконували тільки авторські пісні: «Серце моє» Євгена Байло, «І скаже світ» Олександра Костова та «Україна» Олександра Діордієва. Після конкурсного виступу з 35-ти рок-гуртів наш колектив посів «золоту» середину та отримав Подяку організаційного комітету.        

Протягом фестивальних діб у конкурсних програмах, що проходили у драматичному театрі взяли участь майже 350 колективів та учасників з усіх куточків України, а кожного вечора на Театральній площі найкращі колективи та солісти показували свою майстерність. Наш колектив отримав запрошення організаторів фестивалю і також виступив на Театральній площі.

Конкурс засвідчив загальний високий рівень українських сучасних виконавців, а для учасників ансамблю «Сармати» став новою сходинкою для удосконалення своєї творчої майстерності. Колектив «засвітився» на всю Україну, повірив у свої можливості. Як сказали музиканти після фестивалю «…їм є над чим працювати, адже участь у такому масовому культурно-мистецькому заході багато до чого зобов’язує».

А у вільний час «сарматівці» проводили репетиції, знайомились з іншими учасниками фестивалю, здійснювали екскурсії по місту та купались у Азовському морі.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 826 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024