П`ятниця, 03.05.2024, 23:41
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Січень » 19 » Феєричне закінчення І семестру 2014/2015 н.р. в КЗ «Саратський районний БДТ»
15:56
Феєричне закінчення І семестру 2014/2015 н.р. в КЗ «Саратський районний БДТ»

 І семестр 2014/2015 н.р. в КЗ «Саратський районний БДТ» закінчився проведенням казкової, районної, в рамках обласної  природоохоронної акції «Ялинка» та неосяжного в просторі гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».

Активізація природоохоронної роботи, формування практичних  умінь  та навичок учнів по роботі із природним матеріалом, екологічного виховання і залучення учнівської молоді до роботи по збереженню хвойних насаджень – такі завдання стояли перед учасниками конкурсу «Ялинка».  З кожним роком учасників цієї акції стає дедалі більше, а експонати -   цікавішими  і креативнішими.  При виготовлені робіт діти використовують різноманітні матеріали, деякі з них навіть важко було б уявити в тому чи іншому виконанні. Чудові роботи виходять з паперу, серветок, пластикових пляшок, тканини, дерева, природних матеріалів, скла і т.д. та виконані в різних техніках, стилях, складності та об’єму. 

Участь у природоохоронній акції «Ялинка»  взяли 24 ЗНЗ району. На розгляд журі було представлено 211 експонатів за номінаціями «Новорічна композиція» та «Український сувенір». За висновками районного журі І місцями відзначено 75 робіт, ІІ   - 33 роботи, ІІІ - 27 робіт.

Найкращі 17 робіт які посіли І призові місця за підсумками районного етапу акції, направлено для подальшої участі до Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання в м. Одеса ( еколого – натуралістичний підрозділ). 

     Не менш цікавим і позитивним виявився гуманітарний  конкурс «Космічні фантазії». Метою конкурсу є розвиток  творчих здібностей дітей і підлітків, зацікавлення історією розвитку філософської думки  людини про Всесвіт, прагнення розширити  свій духовний світогляд.  В конкурсі взяли участь  22 ЗНЗ району. На розгляд журі було представлено 130 робіт за номінаціями «Образотворче мистецтво», «Література та журналістика», «Декоративно – прикладне мистецтво». Результати конкурсу: І місць – 25, ІІ – 32, ІІІ – 36.

25 робіт з усіх номінацій,  переможців (І місця) конкурсу направлені для подальшої участі до Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання в м. Одеса  (технічний підрозділ).  Підводячи підсумки конкурсу можна без перебільшення сказати – наші  діти талановиті! Скільки чудових і фантастичних малюнків з зображеннями невідомих планет та  істот  було представлено на конкурс. Вироби  декоративно – прикладного  напрямку вражали своєю оригінальністю  та технікою виконання по обробці матеріалів. Окремо хочеться  відмітити номінацію «Література та журналістика». Віртуозно і вміло вихованці  поєднали силу слова і свою дитячу фантазію у одне єдине, завдяки чому народилися чарівні вірші та сміливі оповідання. Подібні конкурси є ефективною моделлю активізації творчих здібностей дітей і підлітків, яка відтворює своє уявлення про космос засобами літератури та мистецтва, зацікавлює учнів у дослідженнях Космосу.

Сподіваємось, що  роботи наших дітей переможуть не тільки в області, але й на Всеукраїнському рівні.  

          

Адміністрація КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 803 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024