Вівторок, 21.05.2024, 06:53
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Вересень » 17 » Дві багатодітні родини усиновлювачів отримали житло європейського ґатунку
15:01
Дві багатодітні родини усиновлювачів отримали житло європейського ґатунку

12 вересня 2019 року, голова Саратської районної адміністрації Антон Лобан  взяв участь в урочистому відкритті двох новозбудованих будинків сімейного типу.

Ключі від двох  новеньких двоповерхових будинків передали багатодітним родинам. Житла звели коштом німецького благодійного фонду «Міст у життя» у співпраці з місцевою релігійною громадою та за підтримки влади Саратщини. Загалом, зусиллями благодійного фонду  в Україні вже збудовано та відкрито 73 подібних будинків.  Будинок розрахований на 12 дітей та батьків, які будуть займатися їх вихованням.

– Засновник фонду, який фінансує ці проекти, вже десятиліттями допомагає сиротам, – коментує голова Німецького фонду «Міст у життя» Вольдемар Шрьодер. – У 2011 році він запропонував подумати над тим, яким чином надавати змогу сиротам не тільки смачно поїсти, добре одягнутися і поспати в зручному ліжку, але й дати їм найголовніше, чого їм справді не вистачає, – батьків. З'ясувалося, що в Україні (а фонд працює в семи країнах світу) є батьки, які не можуть взяти більше чотирьох дітей на виховання, бо не вистачає житлової площі. Так виникла ідея проекту створювати житлову площу, щоб люди, у яких є бажання, могли брати більше сиріт в свою сім’ю.

Будинок світлий, комфортний, двоповерховий, з теплою підлогою, повністю забезпечений всім необхідним для життя: зручними меблями, посудом, холодильником, посудомийною та пральною машинами та іншим. На першому поверсі будинку розташована велика вітальна, кухня, спальня для батьків, а також пральня, господарські кімнати та котельня. Опалення передбачено двох видів: електричне і, про всяк випадок, твердопаливне. На другому поверсі: шість спальних кімнат для дітей, кожна кімната розрахована на двох, шість санузлів, сім умивальників, дитяча кімната та дві кімнати для цікавого проведення дозвілля.

 Під час свого виступу очільник райдержадміністрації Антон Лобан  зазначив, що  успішно підтримує державну програму, яка направлена на створення сімейних форм виховання дітей. Висловив переконання у тому, що кожна дитина повинна виховуватись у родині

В свою чергу  Вальдемар Шрьодер говорить що батьки не мають права власності на будинок і так зроблено навмисне,  тому що батьки можуть помінятися, а будинок залишиться функціональним, придатним для проживання дітей.

Після офіційних виступів керівник будівництва Сергій Книш, голова Німецького фонду «Міст у життя» Вальдемар Шредер та пастор  релігійної громади Василь Георгієв вручили дітлахам ключі від їхнього будинку. Потім символічно перерізали стрічку та відкрили двері у сімейний храм. Господарі провели гостям екскурсію своїм помешканням, інтер’єр якого відповідає всім сучасним потребам дитини.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 308 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024