П`ятниця, 26.04.2024, 06:34
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Жовтень » 20 » До Сарати прибули військовослужбовці 18-го окремого мотопіхотного батальйону
14:59
До Сарати прибули військовослужбовці 18-го окремого мотопіхотного батальйону

20 жовтня 2016 року до селища Сарата на постійне місце дислокації прибули військовослужбовці 18-го окремого мотопіхотного батальйону 28-ї Одеської механізованої бригади, які до цього часу виконували завдання з захисту державності та територіальної цілісності України в зоні проведення АТО.
Військових на чолі з командиром батальйону підполковником Половцем В.В. урочисто зустріли на залізничній станції «Сарата» начальник бронетанкової служби оперативного командування «Південь» Давидюк В.М., заступник голови райдержадміністрації Ротар В.В., заступник голови районної ради Небога О.І., начальник Саратського відділення поліції Перебийносюк Р.М., начальник відділу культури РДА Колісник Н.А.
 
За давньою українською традицією хлібом-сіллю на Саратській землі та проникливими віршами, піснями і танцями захисників України вітали також ведуча заходу – Ірина Школа та артисти Плахтіївського будинку культури - учасниці колективу «Амазонки» та солістка Іванна Саламаха, працівники районного будинку культури. Під звуки знакової пісні «Пливе кача» учасники зустрічі вшанували пам’ять про загиблих на Донбасі українських воїнів.
Заступник голови райдержадміністрації Володимир Ротар висловив подяку бійцям,які забуваючи про страх,біль і небезпеку, першими пішли боронити цілісність і незалежність нашої держави, стримали наступ російської агресії та захистили мирне життя на нашій землі. «Хочу низько вклонитися і сказати вам велике «спасибі». І ласкаво просимо додому», - відзначив Володимир Валерійович. 
Для уродженців нашого району - військовослужбовців Волощука, Кривиденка, Байла, Добрицького, Драгульського, переведення до Сарати стало поверненням додому в прямому сенсі. Втім, Саратщина може стати рідною домівкою і для багатьох інших військовослужбовців, висловив сподівання заступник голови районної ради Небога О.І. «Сарата майже два десятиліття мала статус військового містечка. З прибуттям військових селище повертає собі свій статус і стає форпостом української державності в Бессарабії,» додав заступник голови райради.
В свою чергу командир 18-го мотопіхотного батальйону,підполковник Половець В.В. подякував керівництву району за теплий прийом та допомогу у вирішенні організаційних питань, зокрема щодо розташування техніки та особового складу батальйону.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 794 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024