П`ятниця, 26.04.2024, 21:45
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Січень » 24 » До Сарати із зони АТО повернувся ще один військовий підрозділ.
12:13
До Сарати із зони АТО повернувся ще один військовий підрозділ.

24 січня 2018 року в районному будинку культури відбулася  урочиста зустріч військовослужбовців військової частини А2611, які повернулися до пункту постійної дислокації  після виконання бойового завдання в районі проведення АТО.

Прибулих бійців привітав командир військової частини А2611 підполковник Герасимчук І.В.,  який висловив подяку  своїм підлеглим за  старанність, розумну ініціативу,  сумлінне виконання службових обов’язків при виконанні  завдань за призначенням у складі сил та  засобів, які залучаються до участі у проведенні антитерористичної операції  та, враховуючи значні успіхи, досягнуті у бойовій професійній підготовці, нагородив грамотами низку військовослужбовців особового складу.

Привітали захисників з поверненням на мирну землю і голова Саратської райдержадміністрації  Лобан А.А., голова районної ради Переправка Ю.П.  заступник військового комісара Саратського райвійськкомату майор Янєв А.Д., Благочинний Саратського округу протоієрей Владислав Шиман,   які  висловили щиру вдячність українським військовим за захист незалежності та територіальної цілісності нашої держави та збереження миру в  Україні.

Вітаючи військовослужбовців голова райдержадміністрації Антон Лобан відзначив, що  українські військові боронять людей не лише на сході країни, а й виступають надійними захисниками цивільного населення у мирних умовах. Так голова РДА згадав, як  під час нещодавнього стихійного лиха в сніговому полоні  опинилась жінка з новонародженою дитиною. І саме завдячуючи вчасно наданій техніці і військовослужбовцям   в/ч А 2611 їх вдалося врятувати. У зв’язку з цим керівники району нагородили причетних до цих подій військовослужбовців –  першого заступника командира, начальника служби штабу майора  Осоцького О.О., виконуючого  на той час обов’язки  командира в/ч А 2611 майора   Площинського О. О. та  начальника служби ГСМ,  старшого лейтенанта Доленюка  О. І.

Голова РДА Лобан А.А.,  також запевнив, що керівництво району надаватиме всебічну підтримку військовій частині А2611  у вирішенні організаційних та господарських питань. Зокрема, головою райдержадміністрації підписано розпорядження  щодо проведення інвентаризації земель на території військових містечок у смт. Сарата. Це дасть змогу у подальшому виділити ділянку для будівництва життєво необхідних для  військової частини  казарм. 

Хвилиною мовчання приcутні вшанували пам’ять українських патріотів, які загинули на Сході, на війні, заради миру, заради свободи, за нашу країну, за нас.

Невеликою концертною програмою військових привітали солістка Саратського селищного будинку культури Олена Яценко, соліст районного будинку  культури Андрій Нейчев, учасники зразкового хореографічного колективу «Любисток» Саратської дитячої  музичної школи і під гучні оплески залу завершив концертну програму виступ народного чоловічого ансамблю української народної пісні «Чумацький шлях» Михайлівського сільського будинку культури

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 627 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024