П`ятниця, 19.04.2024, 21:36
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Серпень » 27 » До Дня незалежності мешканці Миколаївки-Новоросійської отримали у подарунок світлофор
11:27
До Дня незалежності мешканці Миколаївки-Новоросійської отримали у подарунок світлофор

24 серпня 2018 року у  Миколаївці-Новоросійській   запрацював світлофор , що стало довгоочікуваним подарунком  для мешканців цього села.

Про необхідність  встановлення світлофору  його жителі говорили вже не один рік і звертались до влади різних рівнів.  

У листопаді минулого року звернулись  сільчани з відповідним проханням і до голови Одеської обласної адміністрації Максима Степанова, коли очільник області  відкривав в М.-Новоросійській нову амбулаторію. Адже  село розташоване обабіч  траси міжнародного значення, по якій  весь час сновигають на  великій швидкості. Це призводить до численної кількості аварій, в яких гинуть перехожі мешканці М.-Новоросійської. Розміщення на  узбіччі траси сільської школи створює додаткову загрозу життю дітей.

Степанов М.В. пообіцяв, що  світлофор у селі буде. І ось нарешті мрія здійснилась.

«Ми пройшли всі етапи погоджень та  отримання дозволів, і зараз цей об’єкт готовий до роботи. Я щодня отримую зведення від органів поліції, де  йдеться про  аварії та нещасні випадки на дорозі в  межах села. Сподіваюсь, що віднині  сумна статистика залишиться у минулому », - зауважив голова РДА Антон Лобан   у спілкуванні з мешканцями Н.Новоросійської.

На відкриття світлофора  також завітали заступник голови РДА Рузанкіна В.В., заступник голови районної ради  Небога О.І., депутат районної ради, голова СВК «Прогрес» Домусчі П.М.,  депутат обласної ради  Чиклікчи Г.Г., які також привітали сільчан зі значною подією  та побажали  громаді  успіхів у  розвитку.

В ході спілкування  з людьми голова РДА ЛОбан А.А. також поінформував про перспективи розвитку  громади району  та запропонував мешканцям розглянути  можливість перейменування села та повернення колишньої назви «Байрамча», яку самі люди переклали з тюрської як «Святкове село».

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 446 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024