П`ятниця, 26.04.2024, 17:40
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Травень » 23 » До 25-річчя незалежності України запровадили нову відзнаку
18:10
До 25-річчя незалежності України запровадили нову відзнаку

Громадян України за значні особисті заслуги у становленні незалежної України будуть нагороджувати новою відзнакою Президента – ювілейною медаллю «25 років незалежності України», що була розроблена та впроваджена до дня загальнонаціонального свята. Відповідний Указ Глави держави був  затверджений 29 квітня 2016 року № 185/2016.

Розроблене відповідне Положення про відзнаку.Згідно нього ювілейна медаль «25 років незалежності України» установлена для відзначення громадян за значні особисті заслуги у  становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу.

Медаллю можуть нагороджуватись громадяни України, іноземці та особи без громадянства. Проте нагородження ювілейною медаллю посмертно не провадиться. Ювілейну медаль носитимуть на грудях зліва і за наявності в особи інших державних нагород України розміщуватись вона повинна після відзнаки Президента України – ювілейної медалі «20 років незалежності України».Замість ювілейної медалі нагороджений може носити планку (на форменому одязі) або мініатюру (на цивільному одязі).

Висунення кандидатур до відзначення ювілейною медаллю здійснюється відповідно до Порядку представлення до нагородження та вручення державних нагород України.

Клопотання про відзначення громадян ювілейною медаллю разом із нагородними листами установленого зразка вносяться обласними,Київською міською державними адміністраціями, іншими державними органами до Кабінету Міністрів України у визначеному ним порядку.

Подання про нагородження ювілейною медаллю готує та вносить на розгляд Президенту України Кабінет Міністрів України. Таке подання вноситься списком у паперовому вигляді та на електронному носії. До подання додаються відповідні нагородні листи. Подання про відзначення громадян ювілейною медаллю вносяться на розгляд Президенту України не пізніше як за місяць до відповідної дати.

Сама відзнака виготовляється із жовтого металу і має форму кола діаметром 35 мм. На лицьовому боці медалі у правій частині зображено профіль дівчини в українському національному вінку зі стрічками. У лівій частині – на тлі променів розміщено Знак Княжої Держави Володимира Великого, нижче якого напис у два рядки «1991», «2016».

На зворотному боці ювілейної медалі на тлі стилізованого зображення сонця, що сходить, вміщено напис у чотири рядки: «25 РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ». Усі зображення і написи рельєфні.Стрічка медалі шовкова муарова з поздовжніми смужками синього та жовтого кольору.

Нагородження ювілейною медаллю провадиться Указом Президента України. Її вручатимуть разом із дипломом встановленого зразка формату у А4


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 595 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024