Вівторок, 23.04.2024, 23:23
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Травень » 17 » Дитячий табір “Сонячний” готовий до прийому і оздоровлення дітей
11:50
Дитячий табір “Сонячний” готовий до прийому і оздоровлення дітей

​13 травня 2016 року за дорученням голови райдержадміністрації Лева М.О. керівник апарату Саратської районної державної адміністрації Кімліченко Л.В., начальник відділу освіти райдержадміністрації Ходос В. В разом з заступником голови Саратської районної ради Небогою О.І. побували з робочою поїздкою у дитячому оздоровчому таборі "Сонячний" з метою перевірки готовності до прийому та оздоровлення дітей. Директор “Сонячного” Дмитро Комісаренко розповів про обсяг робіт, які провели для  підготовки табору до нового сезону, показав оновлену їдальню, корпуси, в яких був проведений ремонт. Зокрема, у п’яти корпусах було замінено дах, в одному з корпусів замінені вікна та двері, ще в одному встановлено нові меблі. Днями буде розчищений та облаштований спуск до моря.

Директор оздоровчого центру звернув увагу на те, що для потреб установи необхідно ще придбати ноутбук і принтер.

На данний час КЗ ДОЦ «Сонячний» уже прийняв перших відвідувачів: це близько півсотні десятикласників з шести шкіл району, які беруть участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»). Тут проходили спортивні змагання, естафети та різноманітні конкурси. Дітям, з якими ми поспілкувались дуже подобаються умови "Сонячного": тут їх смачно годують, в корпусах зручні ліжка, на яких вони могли відпочити і, звичайно, ж спілкування з новими друзями біля вогнища, концерт козацьких пісень, а також - охорона свого прапора, адже гра ще тривала і кожна команда сподівалася поїхати додому переможцем.

Таким чином перевірка засвідчила: дитячий оздоровчий табір “Сонячний” готовий до прийому і оздоровлення дітей, і не лише з Саратського району, але і зі всієї України.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 869 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024