Середа, 24.04.2024, 16:09
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Січень » 23 » Директор Департаменту освіти та науки ОДА Лончак О.А. відвідав Новоселівський та Зорянський навчально-виховні комплекси
15:23
Директор Департаменту освіти та науки ОДА Лончак О.А. відвідав Новоселівський та Зорянський навчально-виховні комплекси

23 січня 2019 року в рамках робочої поїздки до Саратського району    Директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Лончак О.А. спільно з  головою РДА Лобаном А.А. головою  районної ради Переправка Ю.П., начальником управління освіти, сім’ї, молоді та спорту РДА Гайдук Н.О.  відвідали навчальні заклади району: Новоселівський НВК «ЗОШ І- ІІІ ступенів-ліцей» та Зорянський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» .

Лончак О.О.  ознайомився з умовами навчання в зазначених школа-ліцеях, результатами впровадження стандартів  Нової української школи, поспілкувався з керівниками закладів,  вчителями та учнями.  Очільник освіти області поінформував про  обсяги   та напрямки освітньої субвенції на 2019 рік в умовах Нової української школи та розбудову нового освітнього простору в закладах освіти району.

Як відзначив  голова РДА Лобан А.А., цього року  по Зорянському НВК  передбачено фінансування ремонтних робіт в рамках  реалізації проекту «Новий освітній простір», а на базі Новоселівського НВК планується створення центру освіти  та молдовської  культури.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 410 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024