Четвер, 25.04.2024, 03:32
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Лютий » 17 » Державний реєстратор Саратської райдержадміністрації нагадує:
17:31
Державний реєстратор Саратської райдержадміністрації нагадує:


Згідно прикінцевих положень  Закону України " Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" щодо спрощення механізму державної реєстрації припинення суб'єктів господарювання" N 2390-VI  від 1 липня 2010 року  процес включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, зареєстрованих до 1 липня 2004 року, завершується 02.03.2012 року
 Усі юридичні особи та фізичні особи - підприємці, створені та зареєстровані до 1 липня 2004 року, зобов'язані у цей термін подати державному реєстратору реєстраційну картку для включення відомостей про них до Єдиного державного реєстру. Відомості про юридичні особи підлягають включенню до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців  на підставі заповненої засновником (засновниками) юридичної особи або уповноваженим ним органом реєстраційної картки за формою №16, а відомості про діючих фізичних осіб – підприємців на підставі заповненої ними реєстраційної картки за формою №15. При надходженні цих реєстраційних карток державний реєстратор    проводить включення відомостей до Єдиного державного реєстру та заміну раніше виданих свідоцтв про державну реєстрацію (до 01.07.2004 року) на виписки з Єдиного державного реєстру. При цьому реєстраційний збір за виписки не стягується.
Нагадуємо, що свідоцтва про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, оформлені з використанням бланків старого зразка та видані до 1 липня 2004 року, після настання встановленого  строку вважаються недійсними.
 
 Місцезнаходження державного реєстратора: смт. Сарата, вул.. Леніна, 84, каб. 70 (тел.. 2-17-14)

Державний реєстратор
Саратської РДА      З.В. Кодрян


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 598 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024