П`ятниця, 29.03.2024, 12:09
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Квітень » 17 » День зустрічі птахів!
10:22
День зустрічі птахів!

1 квітня – Міжнародний день птахів. Починаючи з 1923 року це свято стало уже традиційним і святкується у всіх загальноосвітніх закладах України. З метою актуалізації уваги учнівської молоді до сучасних проблем приваблювання і охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів, 10 квітня 2018 року на базі КЗ «Саратський районний БДТ» підведено підсумки щорічної  Всеукраїнської  акції  «День зустрічі птахів», у якій взяли участь 5 закладів освіти району: Кулевчанська ЗОШ  І – ІІІ ст., Міняйлівська ЗОШ  І – ІІІ ст., Саратський НВК «ЗОШ І- ІІІ ст. – гімназія», Зорянський НВК «ЗОШ – І – ІІІ ст. – ліцей», Новоселівський НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ліцей». 359 учасників представили свої розробки (сценарії заходів, вікторини, малюнки, буклети, фото звіти, презентації)  за  номінаціями: «Шпаківні і дуплянки своїми руками», «Агітаційна робота»,  «Найщедріша годівничка», «Найкращій організатор біологічних свят». За підсумками акції   І призових місць – 17, ІІ – 9, ІІІ – 2. 

   Не можна уявити собі ліс, парк або сад тихим, беззвучним. Весну — без пісні жайворонка, співу синиці, цвірінькання горобців. А пісня соловейка! Як приємно слухати ці співи! Вони створюють гарний настрій, запалюють серце любов'ю до рідної природи, до своєї землі. А для того щоб ще більше оживити і прикрасити нашу землю, необхідно активніше приваблювати й охороняти пернатих друзів.

Сердюк А.А., директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 459 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024