П`ятниця, 19.04.2024, 22:27
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Грудень » 20 » День Святого Миколи Чудотворця
11:37
День Святого Миколи Чудотворця

19 грудня в селищі Сарата цікаво та весело відсвяткували День Святого Миколи Чудотворця – покровителя  дітей та молоді, а також  воїнів, мореплавців та мандрівників. 

По опівдні до Саратського  районного будинку культури з’їхалися діти з різних шкіл Саратщини. Їхній увазі було запропоновано перегляд пізнавальних мультиплікаційних історій про життя святого. Далі на свято завітав сам головний герой -  Святий Миколай, який зібрав малечу у веселий хоровод біля ялинки, провів цікаві конкурси та вікторини з розіграшами призів.

Всі присутні у залі діти отримали солодкі подарунки та організовано вирушили до центру селища, де розпочався І районний фестиваль  «ДИВА СВЯТОГО МИКОЛАЯ», організований за ініціативою та безпосереднім керівництвом голови райдержадміністрації.

Вітаючи дітей та дорослих з початком  новорічних свят, голова РДА Антон Лобан  побажав всім миру і добра та висловив сподівання,  що такі фестивалі стануть традиційними в Саратському районі. Присутніх привітали також голова районної ради  Переправка Ю.П. та Саратський селищний голова Негодяєв А.Л.

 Спільно запаливши святкові вогні на головній ялинці, керівництво району та селища, гості фестивалю стали свідками незабутнього дійства: виступи народних колективів чергувалися з танцювально-музичними конкурсами та іграми для дітей. Селищна та сільські ради розгорнули  відкритті  намети, де пригощали національними стравами: присутні мали можливість скуштувати смачну шурпу, молдавську мамалигу, болгарську міліну  та інші смаколики.

 На завершення святкової програми глядачі отримали багато позитивних емоцій,  спостерігаючи за святковим салютом.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 575 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024