П`ятниця, 26.04.2024, 13:45
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Липень » 5 » "День родини"
21:21
"День родини"


5липня 2012 року у районному будинку культури відбулося свято з нагоди Дня родини, яке проходило під гаслом «З вірою, надією і любов’ю».

В даному заході взяли участь прийомні сім’ї та дитячий будинок сімейного типу. Гостей свята привітали голова Саратської районної державної адміністрації Коритний А.С. та заступник голови Саратської районної ради  Фабрикатор О.О.

Кожна прийомна сім’я та дитячий будинок сімейного типу, в повному складі, разом з прийомними та рідними дітьми представили свої родини.

В ході свята зі сцени лунали пісні, гімни сімей, вірші, гра на різноманітних музикальних інструментах.

У фойє районного будинку культури була оформлена виставка творчих робіт багатьох прийомних сімей. Гості свята мали можливість ознайомитися з творчими роботами прийомних сімей.

Свято було підготовлено службою у справах дітей Саратської районної державної адміністрації, проводилося під патронатом голови Саратської районної державної адміністрації Коритного А.С. та голови Саратської районної ради Чемериса В.С., які оголосили подяки прийомним батькам та батькам-вихователям та вручили цінні подарунки їх сім’ям. За фінансової підтримки депутата Одеської обласної ради А.І. Кіссе був організований святковий обід для дітей прийомних сімей, дитячого будинку сімейного типу та гостей свята.


Сайт Саратской РГА

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 504 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024