Четвер, 28.03.2024, 13:59
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 8 » День працівників культури та майстрів народного мистецтва
11:34
День працівників культури та майстрів народного мистецтва

6 листопада в Саратському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди  Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

На свято зібрались працівники клубних закладів району, аматори народного мистецтва, ветерани культури, представники органів влади та органів місцевого самоврядування.

Ведучі – Олеся Дадиченко та Ірина Харлан  під гучні оплески відкривають захід і запрошують до привітального слова голову Саратської районної державної адміністрації А.А. Лобана, який щиро привітав працівників культури,  аматорів народного мистецтва зі святом, відзначив величезну роль працівників клубних закладів у збереженні та розвитку національних культур, естетичному та патріотичному вихованні громадян, побажав творчого натхнення, удосконалення творчої майстерності, ладу в родинах.

Працівників культури також привітали заступник голови Саратської районної ради О.І. Небога, начальник відділу культури Саратської районної державної адміністрації Н.А. Колісник.

За значний внесок у розвиток аматорського мистецтва, збереження та розвиток національних звичаїв та обрядів, активну участь в культурному житті, естетичне на патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва колективи кращих будинків культури та сільських клубів було нагороджено грамотами районної державної адміністрації та районної ради, а також грамотами відділу культури Саратської райдержадміністрації. Грамотою райдержадміністрації та районної ради було нагороджено і колектив районного будинку культури. До речі, районний будинок культури також нагороджений Дипломом ІІ ступеня за перемогу в обласному огляді-конкурсі «Спільна просвітницька і популяризаторська діяльність бібліотек, клубних закладів і музеїв області, як  щлях патріотичного виховання» у номінації «Виховання любові до рідного краю, народних традицій , природи, фольклору».

Завітав на свято і Світлодолинський сільський голова В.П. Проданов, який привітав всіх культпрацівників зі святом і вручив подарунок та квіти ветерану культпросвітницької роботи Галині Федорівні Граб, яка понад 30 років пропрацювала директором Світлодолинського сільського будинку культури і вийшла на заслужений відпочинок.

Багато теплих слів  та музичних привітань з професійним святом пролунали від колег по культурній ниві.

На протязі усього заходу святковий настрій дарували культпрацівникам Андрій Нейчев, Олеся Дадиченко, Ірина Харлан, Юрій та Вікторія Плачинта, Михайло Костов, Леонід Мурзін, Федір Сирбу, Микола Карпов  та інші.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 519 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024