Четвер, 28.03.2024, 22:54
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Листопад » 7 » День працівника соціальної сфери.
13:05
День працівника соціальної сфери.

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99, відзначають День працівника соціальної сфери.
Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.
З цього приводу в Саратському районному центрі зайнятості 04.11.2016 року був проведений семінар за участю представників: служби у справах дітей Саратської РДА, територіального центру соціального обслуговування (нада
  ння соціальних послуг) Саратської РДА, Саратського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, управління Пенсійного фонду України в Саратському районі. Під час проведення заходу до запрошених звернулась в.о. директора Саратського районного центру зайнятості Осипенко О. І., яка зазначила – соціальні працівники це люди, котрі справою свого життя вважають допомогу іншим. Висвітлила результати роботи центру зайнятості за дев’ять місяців поточного року та навела приклади результативності проведеної роботи, а також презентувала весь перелік послуг, який надається службою. 

В кінці семінару керівник територіального центру соціального обслуговування Златова Р.Г. теплими словами привітала зі святом присутніх та побажала творчого натхнення, здійснення всіх задумів і мрій, щоб завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 407 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024