Вівторок, 23.04.2024, 14:31
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Листопад » 22 » День народження села Михайлівка!
13:01
День народження села Михайлівка!

У кожної людини в житті є щось таке сокровенне, найрідніше, без чого вона не може навіть уявити свого життя. Це рідний батьківський край, де вперше побачила світ, ясне сонечко, дрібні сльозинки дощу на віконному склі, ріжок молодого місяця між міріадами зірок, чиста зелена травичка і тисячі різноманітних квітів, які радують серце своїм різноманіттям. Тут кликали у дорогу перші в’юнкі стежини, які бігли від батьківського порогу в широкий світ. Це та земля, по якій ми зробили свої перші кроки, земля наших батьків, дідів, прадідів вона найдорожча за все на світі. Вона єдина, де ми почуваємо себе вдома, затишно і привітно. 
Для нас таким райським куточком є наша рідна Михайлівка. 21 листопада о 19:00 відбулася концертна програма «Розквітай, рідне село!» до Дня села Михайлівка. 
На святі був присутній голова Саратської РДА Лобан А.А., який привітав жителів села зі святом.
«Михайлівка багата брендами, за якими люди впізнають це село та Саратський район на теренах області та всієї України – це, зокрема, ансамблі «Чумацький шлях» та «Сузір’я». Сьогодні Михайлівка пишається своїм земляком - вихованцем Михайлівської школи Владиславом Супрягою, який нині грає у складі київського «Динамо». Взагалі в Михайлівці живуть працьовиті і талановиті люди, яким хотів би побажати миру, процвітання і достатку. Цього року ми започаткували масштабний інвестиційний проект з розміщення на територыъ Михайлывки сонячних батарей, який вже в недалекому майбутньому домопоже селу стати більш сильним та екомічно незалежним», - зауважив Лобан А. А. З нагоди свята голова РДА урочисто вручив почесну нагороду за вагомий внесок у розвиток спорту на селі та визначну професійну діяльність тренеру Гарбару С.П. 
Сільське свято проходило у теплій атмосфері народних пісень, які передаються з покоління в покоління. Концертна програма вразила всіх присутніх яскравістю та насиченістю заходів. Свої високопрофесійні і майстерні виступи презентували народні колективи «Сузір’я» і «Чумацький шлях». Бурхливими оплесками супроводжувався кожен їх концертний номер. Свої таланти на сцені презентувала і творча молодь села. Яскраво виступили вихованці гуртків «Домісолька» (вокальний) і «Радість» (хореографічний) КЗ «Саратський районний БДТ». 
Сучасна Михайлівка пишається тим, що тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють обличчя села. Запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків села є самовіддана праця михайлівців і їхня велика любов до рідної землі. Тому на святі було згадано кожну організацію і людей, які докладають всіх зусиль для розвитку села. Завершив святкову програму святковий салют. Цьогорічне свято запам’яталось михайлівцям позитивним настроєм та веселими емоціями. 
Такі заходи, як День села, об'єднують громаду і наповнюють серця гордістю за рідну землю і людей, які тут працюють. 


А.А. Сердюк,
керівник народного ВА «Сузір’я»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 320 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024