П`ятниця, 29.03.2024, 16:30
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Серпень » 17 » День місцевого самоврядування в Саратському районі.
11:22
День місцевого самоврядування в Саратському районі.

16 серпня 2017 року  в рамках Дня місцевого самоврядування відбулася чергова нарада  з сільськими головами району під головуванням заступника голови районної ради  Небоги О.І. за участю  в.о. голови райдержадміністрації  Переправки Ю.П.

В ході наради розглянуто низку питань щодо взаємодії органів  місцевого самоврядування з районними органами  влади  та іншими структурами при виконанні делегованих повноважень.

Про стан забезпечення належного питного водопостачання населених пунктів Саратського району за поточний період 2017  року поінформувала завідувач відокремленим підрозділом «Саратський міжрайонний відділ лабораторних досліджень» Мельник Т.А.

Про виділення коштів місцевих бюджетів на реалізацію заходів пов’язаних з придбанням жила дітям-сиротам, утримання закладів ветеринарної медицини, професійно навчальних закладів доповіла Лускало О.М., начальник фінансового управління райдержадміністрації.

Начальник служби  у справах дітей  Ковальчук С.В. детальніше зосередила увагу сільських голів на питаннях забезпечення житлом  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб та молоді з їх числа на 2017 рік.

Про завдання  органів місцевого самоврядування щодо профілактики африканської чуми свиней на території району  розповіла в.о. начальника управління Держпродспоживчслужби  в Саратському районі  Швець А.І.

Про можливість здійснення  мобільного обслуговування мешканців сіл працівниками «Ощадбанку» розповіла керуючий територіального відокремленого безбалансового відділення №10015/0362 АТ «Ощадбанк» Грива Н.З.

Помічник-консультант народного депутата України Іожица В.Г. поінформувала сільських голів про виділення субвенції з Державного бюджету на Саратський район  у розмірі 4 млн. грн. Розподіл зазначених коштів  буде затверджено  на найближчій сесії  Саратської районної ради, проте, як відзначила Вікторія Георгіївна, за клопотанням народного депутата Кіссе А.І. з урахуванням пропозицій  місцевих рад, згідно з розпорядженням  Кабінету Міністрів України розподіл коштів заплановано наступним чином: на мережу водопостачання с.Зоря – 1 млн.грн., на розвиток матеріально-технічної бази та придбання медичного обладнання для Саратської ЦРЛ – близько 1млн. грн., всі  інші сільські ради отримають субвенцію з Держбюджету на розвиток соціальної сфери  від 100 до 200 тис. грн.

Головний державний інспектор Арцизької ОДПІ ГУ ДФС в Одеській області Бутескул Ю.І. надав роз’яснення  з питань стягнення  земельного податку з фізичних осіб.

Керівник апарату райдержадміністрації  Кімліченко Л.В. нагадала  керівникам місцевих рад вимоги чинного законодавства щодо своєчасного надання територіальним підрозділам  ДМС та органам  ведення  Державного реєстру виборців інформації про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб та поінформувала про  заплановані в районі  заходи до Дня незалежності України.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 534 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024