П`ятниця, 19.04.2024, 07:04
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Червень » 15 » День місцевого самоврядування в Саратському районі.
10:12
День місцевого самоврядування в Саратському районі.

14 червня  2017 року  в рамках Дня місцевого самоврядування відбулася традиційна нарада  з селищним та сільськими головами району під голуванням заступника голови районної ради  Небоги О.І. за участю  в.о. голови райдержадміністрації  Переправки Ю.П.

  В ході наради розглянуто низку питань щодо взаємодії органів  місцевого самоврядування з органами державної влади  та іншими структурами при виконанні делегованих повноважень.

      Зокрема, про стан збереження майна ПАТ «Одесаобленерго» проінформувала  присутніх начальник Саратського РЕМ ПАТ «Одесаобленерго» Талавіра Т.В.  Тетяна повідомила, що останнім часом у нашому районі почастішали випадки крадіжки електричних проводів, кабелів, технологічного обладнання ПАТ «Одесаобленерго та  звернулась з проханням до сільських, селищного голови повідомляти про факти порушень та закликала правоохоронні органи до плітної співпраці.
    Про підведення підсумків призову на строкову службу у 2017 році проінформував військовий комісар Саратського районного військового комісаріату, підполковник Скрипник І.О.  Так, за  результатами весняного призову, до  призовної комісії було запрошено 247 особи, із них 106 з’явилися, 47 виявилися придатні до служби, призвано 26 чоловік. Призвано і відправлено у війська 10 чол. Іншим – надано відстрочку.

     Про зміни в оплаті праці працівників органів місцевого самоврядування проінформувала Бойко А.А.– головний бухгалтер Саратської районної ради.

    На питаннях реалізації державної регуляторної політики для посадових осіб місцевого самоврядування  зупинився завідувач Сектору Державної регуляторної служби в Одеській області Голота А.І. Зокрема, до відома учасників наради було доведено позицію Державної регуляторної служби України стосовно застосування вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» під час прийняття рішень органами місцевого самоврядування щодо встановлення місцевих податків і зборів.

     Начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Гайдук Н.О. звернула увагу сільських та селищного голів на необхідності дотримання  вимог щодо забезпечення оздоровчого сезону у дошкільних навчальних закладах району. Зважаючи на традиційне зменшення відвідування дітьми дитячих садків у літній період, врегулювання відпускного періоду для обслуговуючого і педагогічного персоналу дошкільного закладу та  необхідність проведення капітальних та поточних ремонтів  у ДНЗ, органам місцевого самоврядування рекомендовано  розглянути можливість  про  об’єднання груп або ж якщо у закладі залишається невелика кількість дітей, то припиняти його функціонування на певний час, але лише за згодою батьків.

   Також вході наради  керівник апарату райдержадміністрації Кімліченко Л.В. проінформувала присутніх про необхідність впорядкування зберігання виборчих  скриньок відповідно до Постанови ЦВК від 27.04.2010 №291 «Про внесення змін до Порядку виготовлення обліку, використання та зберігання  виборчих скриньок».


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 403 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024