П`ятниця, 26.04.2024, 06:35
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Січень » 26 » День місцевого самоврядування в Саратському районі.
14:34
День місцевого самоврядування в Саратському районі.

25 січня 2017 року відбулася чергова нарада з селищним та сільськими головами в рамках Дня місцевого самоврядування в Саратському районі під головуванням заступника голови районної ради Небога В.О.  за участю  в.о. голови райдержадміністрації Переправки Ю.П. 

В ході наради начальник Саратського РЕМу ПАТ «Одесаобленерго»  Талавіра Т. В. поінформувала керівників місцевих рад про порядок застосування  тарифів на електроенергію у сільській місцевості. 

 В.о. начальника Саратського відділення поліції Чебан І.А. надав інформацію про оперативний стан на території Саратського  району.  

Про  результати розгляду звернення депутатів Саратської районної ради щодо законодавчого врегулювання питання, пов’язаного з використанням полезахисних лісових смуг та земельних ділянок під ними доповіла в.о. начальника відділу агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації Кодрян Ж.М.

Головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації Осика О.Б  звернув увагу  селищного та сільських голів на необхідність вжиття додаткових заходів, з метою соціального захисту дітей та запобігання випадкам загрози їх життю, у зв’язку з погіршенням погодних умов  та   надання інформації для оновлення єдиної електронної системи обліку дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Про необхідність дотримання вимог Закону України  «Про доступ до публічної інформації» нагадала керівникам органів місцевого самоврядування району радник голови районної ради Сиротенко Л.І.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 756 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024