Понеділок, 06.05.2024, 08:34
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Вересень » 24 » День миру з учнями Саратського НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів-гімназія»
16:13
День миру з учнями Саратського НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів-гімназія»

У Саратському НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів-гімназія» на першому уроці для всіх учнів школи  відбулась інформаційна хвилинка про відзначення  21 вересня Міжнародного Дня  миру. Кожна дитина написала побажання на маленькому голубі, «в якому світі хотіла би жити». Побажання всіх дітей волонтери – учні 11-х класів прикріпили на карту світу, яка була під крилами 2-х голубів. Директор школи  Кудрявченко  Л. Р.  привітала  всіх учнів школи з Днем миру, а учні подарували їй в кабінет вісника миру - білого голуба. Для деяких з нас мир - це повсякденна реальність. На наших вулицях спокійно, наші діти ходять до школи. Проте для дуже багатьох людей в сучасному світі це не більше, ніж казкова мрія. Вони живуть в атмосфері нестабільності і страху. Саме для них, в основному, і існує цей день - Міжнародний день миру, який був заснований в 1981 році Організацією Об'єднаних Націй як щорічне свято відмови від насильства і припинення вогню в глобальному масштабі. Щороку 21 вересня люди в різних куточках земної кулі так чи інакше віддають данину миру. Це свято покликане змусити людей не тільки задуматися, але й зробити що-небудь заради миру. В 2002 році Президент України підписав Указ від 05.02.2002 № 100/2002, яким проголосив 21 вересня Національним Днем миру.

          В Україні Організація Об`єднаних Націй вже втретє ініціює всеукраїнську кампанію «Голуб миру», в той час, коли питання миру є особливо нагальними для України.

          Заходи ООН традиційно починаються з церемонії біля Дзвону миру. Церемонія починається із звернення Генерального секретаря ООН, після якого він ударяє в дзвін. Потім, після хвилини мовчання, із зверненням виступає голова Ради безпеки ООН.

Потрібен мир – тобі й мені, і  всім на світі дітям!

Не тільки вранці навесні  нехай нам сонце світить.

Потрібен мир, трава в росі, усміхнений нащадок.

Потрібен мир усім-усім, отриманий у спадок.

 

            З метою пропаганди та  приверненню уваги дітей та молоді, мешканців селища до питань збереження миру задля забезпечення стійкого прогресу людства та дотримання принципів гуманності, свободи, добра і поваги, що закладені у Декларації Генеральної асамблеї ООН про право народів на мир, учні нашої школи пройшли з мирною ходою по організаціям селища та побажали нашому керівництву миру, здоров’я, радості і процвітання. Зі словами вдячності та  найкращими побажання до дітей, майбутнього України, звернувся начальник відділу освіти Саратської РДА Ходос В. В., виконуючий обов’язки Саратської РДА Переправка Ю. П., голова районної ради Чемерис В. С., керівник апарату Кімліченко Л. В., голова Саратського районного суду Смірнова І. О. 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 975 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024