П`ятниця, 03.05.2024, 02:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Червень » 24 » День державної служби
20:37
День державної служби

Своє професійне свято – День державної служби відзначили працівники органів державної  влади району.

          В ході урочистостей в.о. голови райдержадміністрації Переправка Ю.П. вітаючи колег  відзначив, що сьогодні Україна розв’язує багато складних завдань, одне з яких – формування системи державного управління, яка має стати ефективною, мобільною, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства, підняти авторитет влади в цілому, забезпечити досягнення європейських стандартів рівня життя громадян. 

       Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості та  бажання служити людям. Довіра до влади починається з людини, яка вирішує свої повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи», - додав Юрій Павлович. Він подякував всім державним службовцям за сумлінну роботу та побажав витримки і терпіння та задоволення від цієї почесної праці - служити людям.

       Зберегти робоче місце, бути  потрібними  та отримати гідну нагороду за  свою роботу в процесі перетворень які чекають на державну службу найближчим часом побажав державним службовцям голова районної ради Чемерис В.С.

    Під час зустрічі багатьох нині працюючих в органах державної та ветеранів державної служби було нагороджено грамотами райдержадміністрації та районної ради, після чого програму святкування продовжив концерт художньої самодіяльності. 

 

 

http://sarata-rda.odessa.gov.ua/


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 570 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024