П`ятниця, 26.04.2024, 16:20
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Січень » 28 » Де починається космос?
15:27
Де починається космос?

Космос… Що може бути цікавіше, ніж щось далеке, незвідане і таке     загадкове.  Завжди цікавить питання: Що там, на зірках? Наскільки вони далеко? Які зірки за розміром? Чи видно з зірок Землю?  Чи самотні     ми у Всесвіті? І які вони, жителі інших планет? На ці питання, за допомогою своєї фантазії  та   творчості, можуть відповісти лише наші діти.

З метою розвитку творчих здібностей дітей і підлітків, зацікавленості у дослідженнях Космосу, підтримки обдарованої молоді, яка відтворює своє уявлення про Космос засобами літератури та мистецтва, цікавиться історією розвитку філософської думки людини про Всесвіт, прагне розширити свій духовний світогляд, реалізації творчого потенціалу підростаючого покоління України 22 січня  КЗ « Саратський районний БДТ» підведено підсумки щорічного, районного етапу Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина. Духовність.» («Космічні фантазії»). У районному етапі взяли участь 24 заклади освіти району. На конкурс було представлено 183 творчі роботи у трьох номінаціях «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Література та журналістика»,  з яких І – місце посіли 88 робіт, ІІ – місце 36, ІІІ – місце 21. Роботи учасників конкурсу відображають як реальні картини космічного простору, авіаційної і ракетної техніки, так і уявлення дітей про них або інопланетні системи, позаземні цивілізації. При оцінюванні конкурсних робіт враховувалися оригінальність, інтерпретація теми, охайність, творчий підхід, майстерність та техніка виконання. Багато робіт поданих на конкурс мали змішані техніки виконання, але кожна вирізнялася неординарністю художнього мислення, багатою уявою та творчими здібностями, вражала  своєю видовищністю та різноманітністю.  29 січня роботи переможців  районного етапу  буде відправлено до м. Одеси  для подальшої участі.

Щиро вітаємо переможців районного рівня та зичимо нових творчих злетів, наснаги, завзятості, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій. Бажаємо вчителям та керівникам гуртків задоволення від праці та перемог своїх вихованців, батькам – пишатися своїми дітьми, радіти їхнім успіхам!

 

Мелованова О.О., методист  КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 488 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024