П`ятниця, 19.04.2024, 19:17
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 3 » Четвертий рік поспіль – І місце!
13:48
Четвертий рік поспіль – І місце!

Відповідно до плану обласних масових заходів з учнівською молоддю на 2017 рік науково-технічним підрозділом Одеського  обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання 26 жовтня було проведено обласний  етап  Всеукраїнського конкурсу-виставки «Мистецтво оригамі».

Від нашого району брала участь команда у складі вихованців гуртка «Оригамі» КЗ «Саратський районний БДТ» Банар Діана і Цушкар Ірина, на чолі з керівником гуртка Парпалак Веронікою Володимирівною. Програма конкурсу складалась з теоретичного завдання  (необхідно було відповісти на питання згідно з програмою гуртка «Оригамі» «Програми з позашкільної освіти. Науково-технічний напрям». Випуск 1. Київ, 2014),  домашнього завдання  - виготовити плоскісну композицію – аплікацію в техніці оригамі і  об’ємну композицію будь-якого розміру. Наступними розділами були: бліц-конкурс, в якому за наданий час потрібно було зробити якомога більшу кількість якісних класичних журавликів; конкурс-композиція, на якому в присутності журі треба було зробити композицію на тему «Листівка» відповідно до домашніх задумок; конкурс-схема - з матеріалу зробити експонат, відповідно до наданої  схеми. Незважаючи на складність завдань,  дівчатка з ними впорались. Банарь Діана (четвертий рік поспіль) посіла І призове місце в області, а Ірина  нагороджена дипломом  за активну участь.

Вітаємо учасників зльоту і дякуємо за те, що Саратський район на конкурсі  - виставці  вже декілька років – найкращий!   

Сердюк А.А., директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 443 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024