П`ятниця, 29.03.2024, 01:26
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Січень » 25 » Чергове засіданння громадської ради при Саратській РДА
15:18
Чергове засіданння громадської ради при Саратській РДА

25 січня 2019 року  голова райдержадміністрації  Лобан А.А. взяв участь у черговому засіданні громадської ради  при Саратській райдержадміністрації, яке провела голова ГР Іожица В.Г.

На початку засідання  Лобан А.А.  виконав почесну місію  - від імені Одеської обласної державної адміністрації вручив громадській раді в особі її голови Іожиці В.Г. диплом  переможця  обласного конкурсу   «Краща громадська рада – надійний партнер».

Нагадаємо, конкурс проводився наприкінці листопада управлінням комунікацій та інформаційної політики Одеської обласної державної адміністрації  у рамках реалізації Регіональної цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Одеській області на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської обласної ради від 14 березня 2018 року № 659-VII. За результатами оцінювання    конкурсною комісією Громадська рада  при Саратській райдержадміністрації  набрала найбільшу  кількість білів (158) та   посіла перше місце серед 17- громадських рад  Одещини.

Вітаючи всіх  членів громадської ради голова РДА відзначив, що практично не сумнівався  у перемозі  представників громадськості Саратщини, які дійсно переймаються  проблемами району та активно взаємодіють як з органами влади так і з суспільством.  Лобан А.А. подякував за конструктивну  співпрацю і висловив сподівання на подальшу плідну спільну  роботу на благо мешканців району.

Згідно з порядком  денним засідання громадської ради  очільник району поіформував громадськість про пріоритетні напрямки та результати  роботи    райдержадміністрації  у 2018 році.

Лобан А.А.  детально  розповів про досягнення  щодо   збільшення надходжень до   місцевих та районного бюджетів за рахунок збільшення ставки орендної плати за  використання землі,  підвищення заробітних плат та  збільшення орендної плати за паї, щодо  розвитку економіки (залучення інвестицій та створення додаткових робочих місць),  у сфері освіти (впровадження стандартів НУШ,  придбання кабінетів з точних наук для  закладів освіти, комп’ютеризація шкіл), в галузі  охорони здоров’я (придбання лапароскопічної стійки та іншого обладнання, залучення молодих лікарів забезпечення їх житлом, початок будівництва  сучасної амбулаторії у  с.  Зоря),   відновлення спортивних об’єктів (ремонту спортивних залів у Розівці, Долинці, Новоселівці,  придбання будматеріалів для будівництва міні-футбольного поля в с. Плахтіїїівка та інші проекти) ,  забезпечення житлом осіб з числа дітей-сиріт та з інших напрямків.

Антон Анатолійович надав вичерпні відповіді на питання від  учасників засідання.

 В ході засідання  Іожица В.Г   прозвітувала про роботу громадської ради за минулий рік.  Члени громадської ради також затвердили план роботи на 2019 рік.

В ході засідання  головний лікар  КЗ «Саратська ЦРЛ» поінформував  представників громадськості району  про роботу госпітальної ради

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 351 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024