Вівторок, 16.04.2024, 15:27
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Січень » 26 » Чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС.
14:33
Чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

24 січня 2017 року  відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів в.о. голови райдержадміністрації Переправка Ю.П.  за участю заступника голови районної ради Небоги О.І. На засіданні було розглянуті чотири пункти порядку денного.

  Ситуацію щодо аварійної поломки котла в дитячому садку Долинської сільської ради  комісія прирівняла до надзвичайної ситуації в селі Долинка, оскільки внаслідок цього зупинено на певний час  роботу ДНЗ. Заслухавши  інформацію Переправки Ю.П. та Долинського сільського голови Милован Л.В.  щодо необхідності виді   лення з районного бюджету 34.5 тис. грн. на дофінансування придбання нового котла для Долинського дитсадку,  члени комісії  рекомендували  сільській раді  терміново виділити необхідні кошти за рахунок  інших статей місцевого бюджету, аби  у найкоротші терміни придбати та встановити новий котел. Паралельно комісія вирішила  винести на розгляд найближчої сесії районної ради. питання щодо компенсації з районного бюджету цих витрат сільської ради. 

      Комісія також розглянула заяву гр. Ніколова О.В. щодо компенсації за вилучення та знищення  свиней внаслідок захворювання на АЧС. За результатами розгляду було вирішено підтримати заявника в частині компенсації за вилучене і задокументоване поголів’я та   винести це питання на розгляд обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

    Н  прохання в.о. начальника управління Держспоживчслужби в Саратському районі  Швець А.І.  комісія розглянула питання щодо поновлення матеріального резерву  на випадок  надзвичайних ситуацій в районі, в тому числі на випадок виявлення АЧС та пташиного грипу, який було зафіксовано на початку січня  в Кілійському районі.   Районна комісія з питань ТЕБ та НС  підтримала  клопотання щодо виділення  з районного бюджету  в рамках Програми цивільного захисту  населення 34,5 тис.грн. на придбання   дезінфікуючих засобів, спецодягу та інших засобів захисту,  а також пально-мастильних матеріалів для  ветеринарної служби району та вирішила винести це питання на затвердження сесії районної ради.

       Також  на засіданні комісії ТЕБ та НС були підведені підсумки ліквідації  наслідків складних погодних умов 6-8 січня 2017 року. В.о. голови райдержадміністрації Переправка Ю.П. та заступник голови районної ради  Небога О.І.  ще раз подякували керівникам профільних служб району за злагоджену та оперативну роботу під час стихії, зазначивши, що безпосередні виконавці – працівники цих служб та суб’єктів господарювання будуть відзначені грамотами та подяками на рівні області та району.  


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 579 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024