Субота, 27.04.2024, 06:23
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Травень » 11 » Чергова нарада з сільськими та селищним головами
22:26
Чергова нарада з сільськими та селищним головами

11 травня поточного року відбулась чергова нарада з сільськими та селищним головами при райдержадміністрації та районній раді. 
У нараді прийняли учать голова районної ради Райнов Б.І., голова райдержадміністрації лев М.О., заступник голови районної ради Небога О.І., керівник апарату райдержадміністрації Кімліченко Л.В., керуючий справами районної ради Тодоров М.І., начальник фінансового управління райдержадміністрації Лускало О.М., комісар Саратсько-Татарбунарського об’єднаного районного
  військового комісаріату Янєв А.В., головний спеціаліст відділу призову та комплектування Саратсько-Татарбунарського об’єднаного районного військового комісаріату Прокоф’єв С.І., начальник Саратського відділення поліції Білгород-Дністровського відділення поліції ГУНП в Одеській області Р.М. Перебийносюк, завідувач сектору землеустрою та ринку земель Держгеокадастру у Саратському районі Одеської області Праведний І.В., директор комунального закладу «Саратська централізована бібліотечна система» Тимошенко І.Д., голова районної організації ВФСТ «Колос» Семьонкіна В.В., сільські голови, землевпорядники сільських та селищної рад та відповідальні особи, які забезпечують проведення чергового призову в сільських радах. 

На нараді були розглянуті наступні питання : 
1 Про проходження медичного огляду та призову на строкову військову службу відповідно до Указу Президента України від 29.03.2016 року №122/2016 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призові громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2016 році».
2. Інвентаризація земель державної власності за межами населених пунктів Саратського району.
3.Про хід виконання рішення Саратської районної ради від 13 квітня 2016 року №67-VІІ «Про передачу майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Саратського району у власність територіальної громади сіл Саратського району».
4. Підготовка та участь у проведенні І малих Олімпійських спортивних Ігор серед сільського населення Саратського району.

Про стан проведення весняного призову на строкову службу, проходження медичного огляду у Саратському районі доповів комісар Саратсько-Татарбунарського об’єднаного районного військового комісаріату Янєв А.В. Присутнім було нагадано про вимоги чинного законодавства щодо призову на військову службу, а саме акцент був зроблений на обов’язки органів місцевого самоврядування в період проведення зазначеної роботи. 
Весняний призов на строкову військову службу в Україні, відповідно до Указу Президента України від 29 березня 2016 року №122/2016, в Україні стартував 5 травня і триватиме до 30 червня поточного року. Представник Саратсько-Татарбунарського об’єднаного районного військового комісаріату звернувся до сільських голів з проханням посприяти у роботі призовної комісії. Лише спільними діями, залучаючи працівників відділу поліції, вдасться забезпечити направлення до військомату громадян призовного віку для проходження медичної комісії. 
Під час наради Райнов Б.І. наголосив на координації дій органів місцевого самоврядування, відповідних органів виконавчої влади та Саратсько-Татарбунарського об’єднаного районного військового комісаріату з питань проведення відповідної роботи. Крім того, голова райдержадміністрації Лев М.О. зазначив, що потрібно проводити роз'яснювальну роботу серед населення про те, що військовослужбовці-строковики не скеровуються в зону АТО, а проходять службу безпосередньо у військових частинах.
Учасники наради також обговорили необхідність посилення в районі військово-патріотичного виховання, проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед молоді щодо належного їх ставлення до військового обов'язку.
Про інвентаризацію земель державної власності за межами населених пунктів Саратського району, проблеми її проведення та результати виконання доповів завідувач сектору землеустрою та ринку земель Держгеокадастру у Саратському районі Одеської області Праведний І.В. В ході свого виступу Праведний І.В. наголосив, що саме на органи місцевого самоврядування покладено забезпечення реалізації державної політики у галузі використання та охорони земель, отже саме вони повинні забезпечити організацію для завершення робіт з інвентаризації земель. Виконання робіт з інвентаризації земель дасть змогу поновити інформаційну базу для ведення державного земельного кадастру в онлайн-режимі, раціонально використовувати земельні ресурси, а також додатково виявити платників земельного податку, що суттєво поповнить місцеві бюджети.
Про хід виконання рішення Саратської районної ради від 13 квітня 2016 року №67-VІІ «Про передачу майна із спільної власності територіальних громад сіл, селища Саратського району у власність територіальної громади сіл Саратського району» доповіла директор комунального закладу «Саратська централізована бібліотечна система» Тимошенко І.Д. Крім того директор комунального закладу довела до відома присутніх розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 березня 2016 року 219-р , яким схвалено Стратегію розвитку бібліотечної справи на період до 2025 року “ Якісні зміни бібліотек для забезпечення сталого розвитку України ”. 
Б.І. Райнов звернув увагу присутніх на та, що районна влада має на маті удосконалити роботу бібліотек, насамперед це стосується проведення їх модернізації та інформатизації.
Голова районної організації ВФСТ «Колос» Семьонкіна В.В. проінформувала присутніх про те, що 15 травня поточного року у селі Світлодолинське відбудуться І малі Олімпійські спортивні Ігри серед сільського населення Саратського району і запросила усі бажаючі сільські ради прийняти участь у цьому спортивному святі.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 786 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024