Субота, 04.05.2024, 07:20
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Березень » 26 » Час розкидати каміння і час каміння збирати.
20:32
Час розкидати каміння і час каміння збирати.

Тарутинським районним судом Одеської області було визнано винним у скоєнні злочину передбаченого  ч.2 ст.367 КК України головного агронома СГВК "Победа" с. Новоселівка Саратскього району та призначено йому покарання згідно ч. 2 ст.367 КК України у виді позбавлення волі строком на 2(два) роки з позбавлено права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих  та адміністративно-господарських функцій у рослинництві строком на один рік, без штрафу .

Також було задоволено цивільний позов, яким стягнуто з сільськогосподарського виробничого кооперативу "  Победа " с Новоселівка на користь держави в особі Міністерства оборони України (Білгород-Дністровської експлуатаційної частини району) заподіяну державі шкоду в розмірі 939 411 ( дев'ятьсот тридцять девять тисяч чотириста одиннадцять) гривень 95 копійок.

Виявилось, що головний агроном СГВК "Победа", виконуючи в період з 13.10.2014 по 28.10.2014 обов'язки голови сільськогосподарського виробничого кооперативу «Победа», діючи в порушення ст. 14 Закону України «Про Збройні Сили України»ст. 4 Закону України «Про господарську діяльність у Збройних Силах України», ст. ст. 124 Закону України «Про використання земель оборони» та своїх службових обов'язків, в період з 13 по 20 жовтня 2014 року не забезпечив дотримання законності в діяльності СГВК «Победа», не переконався в наявності або відсутності правових підстав для використання земель оборони, не маючи відповідного договору із належним землекористувачем - Білгород-Дністровською КЕЧ району віддав розпорядження підлеглим працівникам на проведення сільськогосподарських робіт на чотирьох земельних ділянках загальною площею 1 341,35 га колишнього Тарутинського військового полігону (військове містечко № 11), розташованого на території Веселодолинської сільради, під врожай 2015 року, який був зібраний підприємством в липні 2015 року, внаслідок чого інтересам держави в особі Міністерства оборони України (Білгород-Дністровської КЕЧ району) заподіяна шкода у вигляді недоотриманих коштів за фактичну оренду земельних ділянок в загальній сумі 1 017 111,95 гривень.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1663 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024