Четвер, 28.03.2024, 20:17
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Серпень » 14 » Будівельникам - наша пошана і шана
22:31
Будівельникам - наша пошана і шана


13 серпня 2012 року  у приміщенні Саратської районної державної адміністрації, вперше за багато років, за участю керівництва району проведено святкування Дня будівельника.

З привітальним словом перед зібранням виступив голова районної державної адміністрації Коритний А.С., який відмітив, що День будівельника – це професійне свято не тільки будівельників, а й всіх, хто пов'язаний з будівництвом.

Зазначив, що на протязі останніх років будівельна індустрія не розвивалась належним чином, це стосувалося і нашого Саратського району: розпалися будівельні бригади, які працювали у кожному господарстві району, не будувалося на протязі багато років житло не тільки за рахунок держави, а й за рахунок господарств та підприємств району, залишились недобудованими споруди.

Голова районної державної адміністрації виразив упевненість у тому, що ситуації в будівельній галузі району покращиться в найближчий час.

Уже сьогодні держава фінансує нові об’єкти завдяки злагодженій роботі органів влади, які відстоюють інтереси регіону на державному рівні.

Вперше за декілька останніх десятиліть, в рамках ініціативи обласної  організації Партії регіонів і губернатора Одещини Матвійчува Е.Л. «Народний бюджет» розпочато будівництво нового соціально значимого інфраструктурного об’єкту – нового сучасного стадіону в селищі Сарата, який буде представляти собою спортивний комплекс на 450 глядацьких місць з футбольним полем, біговими доріжками, волейбольними та баскетбольними майданчиками, адміністративним корпусом, з роздягальнями, душовими кабінками та VIP-трибунами і планується відкрити його до 190-річниці з дня заснування Сарати 14 жовтня 2012 року.

В поточному році в селі Новоселівка відкрито оновлену амбулаторію загальної практики сімейної медицини та ведеться реконструкція Плахтіївської лікарні в амбулаторію загальної практики сімейної медицини та будинок для одиноких людей похилого віку. Йде реконструкція дитячого садка в смт Сарата, який буде завершено до 1 вересня поточного року.

На наступний рік в державі запрацює програма індустріального будівництва доступного житла «100 тисяч квартир на рік» - про це заявив Прем’єр-міністр України М.Азаров. Саратський район буде учасником даної програми.

Зі словами привітання та вдячності будівельникам підприємств та організацій району виступили: голова районної ради Чемерис В.С., заступник голови районної державної адміністрації Небога О.І., депутат районної ради, голова постійної комісії по будівництву районної ради, директор ТОВ «Каркас-ЛД» Лохматов В.О., заступник голови районної організації Партії регіонів Парпалак І.К.

За  багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання обов’язків, вагомий особистий внесок у будівництво та проведення ремонтних робіт об’єктів Саратського району до Дня будівельника Грамотами голови районної державної адміністрації та голови районної ради  було нагороджено 7 осіб, які на протязі багато років зуміли зберегти очолювані підприємства в районі, та створити нові підприємства, що нарощують свою потужність.




Сайт Саратської РДА


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 669 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 6
avatar
6 world-of-sarata • 21:44, 15.08.2012
Ну предложите свой вариант, мы его высветим на страницах сайта)
avatar
5 sashaiozik • 18:34, 15.08.2012
) любое средство массовой информации в том числе и сайты раскручиваются именно так)
avatar
4 sashaiozik • 18:34, 15.08.2012
Я так понимаю администрация сайта не заинтерисовая в поднятие проблемных насущных вопросов на сайте)) а всего лишь излагает информацию с оф. источников))
avatar
3 sashaiozik • 18:29, 15.08.2012
У нас простые жители щелкают и очень сильно. Поэтому и живем так херово
avatar
2 world-of-sarata • 09:29, 15.08.2012
Тема чуть не та. Это статья о дне строителя. И я не уверен, что простые жители в курсе о бюджете района...
avatar
1 sashaiozik • 23:14, 14.08.2012
Уважаемый админ сайта. У меня предложение о проведении опроса на сайте по теме необходимости постройки такого стадиона в пгт. Сарата. Потянет ли бюджет нашего поселка его содержание? Правильно ли выбрано место постойки стадиона, ведь для стадиона такого маштаба територия парка очень мала, а вот вопрос возобновления зоны отдыха вместе с детскими, спортивными площадками очень актуальна.
Просто я считаю что через несколько лет мы не сможем содержать данный стадион и попросту профукали замечательную територию бывшего парка
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024