П`ятниця, 29.03.2024, 08:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 18 » Буде жити родина – буде жити й процвітати Україна!
12:47
Буде жити родина – буде жити й процвітати Україна!

Травень багатий на свята. Це особливо теплий, душевний місяць, адже такі свята, як День матері чи  Всесвітній День сім'ї нікого не залишають байдужим.

 16 травня  в приміщенні Саратської районної бібліотеки відбулося родинне свято «Від роду до народу».   Цей  захід підготовлено   за ініціативи  громадської  організації «Жінки Саратщини» та Саратської районної бібліотеки, з метою    підтримки  культурних та моральних цінностей сім’ї,  родинних традицій,  талановитих дітей та батьків.

 Найщиріші вітання та побажання щастя, спокою та любові передала присутнім родинам  від керівництва Саратської районної ради, депутатського корпусу  головний спеціаліст Саратської районної ради  Т.В.Пелін.  Здоров’я, витримки й терпіння батькам, а діткам стати їм надійною опорою, а у майбутньому опорою для  держави  побажала присутнім  керівник апарату Саратської РДА Л.В. Кімліченко.

  Гостями свята були  багатодітні родини Бабій село Михайлівка, Вознюк селище Сарата,  Гергієвих село Зоря,  Древових село Кулевча,  Кошельник село Плахтіївка,  Телепан село Новоселівка,  прості, хороші, гідні поваги люди, якими пишається родина.  Кожна родина неповторна, живе у світі своїх інтересів. Для одних – це книга, для інших рукоділля або танці,  малювання або  поєднання в своєму дозвіллі різноманітних захоплень.  З цікавістю  родини знайомили із своїми сім’ями.

  В родині Бабій із козацького села Михайлівка, у вільний час діти полюбляють малювати,  танцювати, співати, займатися спортом, а мама  активно приймає  участь  в заходах сільського будинку культури де  співає  пісні та читає гуморески.  Родину Вознюк представляв середній син Марк, який полюбляє читати, співати, грати  шахи. Ольга Григорівна Георгієва, із села Зоря, захоплюється рукоділлям.  На виставці  творчих робіт  господиня представила різноманітні вироби: обручи, квіти , стрічки,  а в вільний час мати  пригощає родину смачними смаколиками. В  родині Кошельник, співають всі. Солістка родини – мати  Людмила,  понад   10 років солістка народного жіночого вокального ансамблю «Українські вечорниці». Діти в родині Телепан, із села Новоселівка, з малечку  захоплюються національними молдавськими піснями та танцями. А старша донька Даша  приймає участь у конкурсах і фестивалях де демонструє свій  чудовий спів. Вже   25 років проживає в селі Кулевча родина Древових.  Багатий досвід, працелюбність Раїса Василівна та Віталій Васильович  передають своїм дітям та онучці, а дівчата  дарять їм чудовий спів,  хлопці досягненнями у грі в  шахи.

  Чудовий настрій присутнім подарували вихованці Саратського селищного будинок культури Єлизавета Москаленко, Віталіна Іщенко та  група Смайликиу складі: Кирило Роженко, Єлизавета Сапула, Олена Михайлова, Віктор Мовчан,  виконавши пісні  про маму, тата, бабусю та   дідуся. Лялькову виставу «Дідусева мрія» продемонстрували гостям працівники Саратської районної бібліотеки А.Нежиборська та В. Парфута.  Присутнім сподобались пісні «Моя Україна»  та «Батьківська хата», які  пролунали у виконанні Андрія  Нейчева( КЗ Саратський РБК).

  На завершенні свята голова громадської організації «Жінки Саратщини»,  начальник відділу культури Саратської районної державної адміністрації  Наталя Арсентіївна Колісник привітала родини з святами матері та родини,  висловила щиру подяку родинам за чудових талановитих дітей, за участь у цьому заході,  вручала матерям квіти, подарунки  та заспівала пісню  «Родина від батька до сина», яку підхопили  всі присутні.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 394 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024