Середа, 01.05.2024, 18:51
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Січень » 26 » Білгород-Дністровський прикордонний загін інформує.
16:04
Білгород-Дністровський прикордонний загін інформує.

В зв’язку із загостренням ситуації на українсько-російській ділянці кордону Державна прикордонна служба України в черговий раз закликає мешканців прикордоння утриматися від перешкоджання правоохоронцям у виконанні ними своїх обов’язків, блокування прикордонних підрозділів та проведенню інших провокацій на державному кордоні.

У разі вчинення особою незаконних, провокаційних дій, дій що можуть завдати шкоди громадській безпеці, життю та здоров’ю військовослужбовців та учасників міжнародного руху, спробі захоплення підрозділів та службових приміщень відомства, Державна прикордонна служба змушена буде вжити вичерпних заходів щодо забезпечення недоторканості Державного кордону України, захисту персоналу та членів сімей військовослужбовців, збереження майна та інших матеріальних цінностей.

Відомство діятиме виключно в рамках чинного законодавства України та у відповідності до Статутів ЗС України. 

Інформуємо, що на виконання вимог Президента та Уряду України, щодо посилення охорони Державного кордону, посилення контролю за дотриманням громадянами України та іноземцями правил перебування та пересування в межах контрольованих прикордонних районів, на шляхах міжнародного сполучення, запроваджено роботу тимчасових пунктів-контролю (блокпостів). Керівництво Білгород-Дністровського прикордонного загону звертається до усіх громадян з проханням не перешкоджати військовослужбовцям, що несуть службу на даних пунктах виконувати покладені на них завдання. Також звертаємо увагу мешканців прикордоння, щодо неухильного виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 р. № 1147 «Про прикордонний режим»

Також інформуємо, що у відповідності до пріоритетних напрямків Державної прикордонної служби відносяться завдання щодо забезпечення ритмічності, пропускних операцій, недопущення черг та конфліктних ситуацій, додержання законності на Державному кордоні.

З метою забезпечення безперебійної роботи пунктів пропуску, прикордонне відомство звертається до учасників міжнародного руху, щодо дотримання встановлених Законодавством України режимних правил та неухильного виконання законних вимог прикордонників в пунктах пропуску через Державний кордон України.

Закон України «Про Державну прикордонну службу України» N 661-IV, 03.04.2003,

Стаття 23. Правове становище особового складу Державної прикордонної служби України

«….Законні вимоги і розпорядження військовослужбовців та працівників Державної прикордонної служби України, які відповідно до їх службових повноважень залучені до оперативно-службової діяльності, є обов'язковими для виконання громадянами України, іноземцями, особами без громадянства, посадовими і службовими особами…»

Керівництво Білгород-Дністровського прикордонного загону звертається до усіх громадян з проханням, негайно повідомляти працівників прикордонної служби про факти звернення сторонніх осіб з пропозицією щодо сприяння у перетині державного кордону, та факти незаконної діяльності на Державному кордоні України, або телефонувати на гарячу лінію телефону служби «Довіра» за наступними телефонами

(044) 527-63-63; (044) 321-39-83; (048) 779-53-44(45) та (04849) 6-01-98 .


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 723 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024