П`ятниця, 29.03.2024, 04:50
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Січень » 22 » Бійці батальйону  разом з технікою прибули на місце постійної дислокації до смт Сарата.
15:48
Бійці батальйону  разом з технікою прибули на місце постійної дислокації до смт Сарата.

У неділю, 21 січня, на залізничній станції «Сарата»  керівництво району  та громадськість селища урочисто зустріли військовослужбовців 18-го окремого мотопіхотного батальйону, які у складі 28-ї окремої механізованої бригади,  виконували бойові завдання в зоні проведення  антитерористичної операції.

Бійці батальйону  разом з технікою прибули на місце постійної дислокації до смт Сарата.

Вітаючи   воїнів, голова РДА Антон Лобан   подякував за вірність Україні та військовому обов’язку  та  запевнив у постійній підтримці з боку  Саратської райдержадміністрації.

«Ми не  забували про наших захисників, коли вони знаходилися на передовій, передавши в зону АТО обладнання на 140 тис.грн. Не забували їхні родини. Жодне звернення до райдержадміністрації не залишилося без вирішення питання. Зараз хлопці повертаються в казарму, обладнану  новими  євровікнами. Мій кабінет,хлопці, для Вас завжди відкритий, бо я вже 4 роки усвідомлюю, між нами та териростичними бандами лише Українська армія!», - зауважив Лобан А.А.

В ході зустрічі  відбулося і урочисте нагородження командного та особового складу військової частини. Так командиру в/ч  А4210 підполковнику Половцю В.В. було вручено Відзнаку Міністра оборони України, двох військовослужбовців нагороджено відзнаками командувача Оперативного командування «Південь». Низку військовослужбовців особового складу за зразкове виконання завдань в зоні АТО  нагороджено грамотами командира частини.

Також голові РДА Лобану А.А. було вручено Подяку Саратській райдержадміністрації  від командування  військової частини А4210. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1094 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024