П`ятниця, 26.04.2024, 18:12
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 20 » «Без свят не буває дитинства!»
15:19
«Без свят не буває дитинства!»

У Всесвітні день  дитини, Саратська  районна  бібліотека привітала дітей,  організувавши  свято «Щастя в дитячих долонях» для малюків, вихованців КЗ «Саратський дошкільний заклад ясла- садок» та літературний атракціон «Хай щастю дитини не буде кінця» для читачів  2-4 класів!

На свято до малят завітали казкові герої: баба Яга, чарівна принцеса, тітка Марина, котик та півник,  яких  зустрічали та проводжали гучними оплесками.   Ведучі заходу Галина Маковецька  та Катерина Рогозіна розповідали вірші,   разом з веселими малюками грали в гру «З якої казки». Вихованці  старшої групи виконали для всіх «Український танок» та «Фруктову польку». Ляльковий театр «Золотий ключик» представив виставу «Зайчикова хатка». Ну як же свято без танців! Під улюблений кліп Мішка Гумі Бер діти -  малюки весело підтанцьовували та розважалися.

На літературному атракціоні «Хай щастю дитини не буде кінця»,  дітей 2-4 класів бібліотекарі  познайомили з Декларацією прав дитини та Конвенцією ООН про права дитини. Активно і весело наші читачі  відгадували  відео загадоки.  Бібліотекар Галина Маковецька познайомила всіх присутніх з книжковою виставкою «У світі казки чарівної».

«Нашим дітям знайомо свято 1 червня - День захисту прав дитини, але  якщо загалом подивитись на карту світу, можна побачити, що день захисту прав дитини святкують цілий рік - з січня, як в Таїланді та Тунісі, по грудень, як в Африці. Тож наші діти мають нагоду  весело святкувати це свято і восени» - поділилася  своїми враженнями від свята Анна Яценко.

Свято - Всесвітній день дитини виникло в середині минулого століття, а саме в 1954-му році, коли Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй затвердила свою резолюцію № 836 (IX), рекомендувавши всім країнам відзначати цей день, починаючи з 1956-го року.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 453 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024