Середа, 24.04.2024, 04:23
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Квітень » 5 » «Барви Великодня»
11:36
«Барви Великодня»

4 квітня в Саратській районній бібліотеці почала свою роботу виставка декоративно - ужиткового мистецтва авторських та колективних робіт талановитих, обдарованих людей Саратського району «Барви Великодня». 
Відкрила виставку начальник відділу культури Саратської РДА Н.А. Колісник, яка зазначила, що Великдень — найбільше християнське свято, яке святкують в колі родини, і ця виставка, яку організовано в Саратській районній бібліотеці присвячена «святу всіх свят» - Великодню. 
Вибухом яскравих кольорів
так можливо охарактеризувати цю вставку, на якій представили свої роботи чарівні: Сухарська Оксана Порфирівна, Грищук Ніна Григорівна та її донька Атанасова Ольга Миколаївна, Подуст Ірина Анатоліївна та її донька Подуст Тетяна - учениця 10-г класу Саратського НВК ЗОШ І-ІІІ – гімназія, учні художнього класу КЗ «Саратська ДМШ» і їх керівник Колісник Світлана Валеріївна та учасники «Клубу Жіночі серця» Саратської районної бібліотеки.
Милують око і тішать своєю неповторною красою представлені на виставці вишивки, авторські роботи Ніни Григорівни Грищук та Атанасової Ольги Миколаївни, серед яких і ікони і рушники, що символізують передчуття світлого Воскресіння Господа Нашого Ісуса Христа. 
Вперше експонує свої творчі вироби Оксана Порфирівна Сухарська. Її оптимізм душі, прагнення гармонії зі світом знайшли своє місце у її творчості - вишиванках.
Творчі роботи виконані учнями художнього класу КЗ «Саратська ДМШ» вражають своїм різноманіттям. Тут особливе місце займають писанки, великодні віночки, виконані у різноманітних техніках: крапанки, розмальованки, бісерки, писанки-вишиванки, писанки з ниток. Крім справжніх, розписані і розмальовані дерев’яні крашанки, які оздоблені технікою «декупаж», «холодний фарвор», «квілінг», кольорова стрічка, віск.
Вишивання бісером це дуже кропітка справа, яка вимагає творчої уяви, негаснучої іскорки натхнення та неабиякого терпіння але Тетяна Подуст опанувала цю техніку, її роботи - ікони вишиті бісером вражають.
Вже більше 9 років на базі Саратської районної бібліотеки працює клуб для жінок. На своїх заняттях жінки оволоділи рукоділлям в різноманітних техніках. Особливе місце на виставці зайняла Великодня гілка. Бібліотекар Ірина Царабаєва провела для присутніх майстер клас з виготовлення цієї прикраси.
Щиро дякуємо всім присутнім, за те що прийшли підтримати обдарованих і талановитих майстринь Саратського району!
Щасливих усім свят!

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 480 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024