П`ятниця, 19.04.2024, 17:58
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Листопад » 1 » «Барви якісного світу – 2018»
15:12
«Барви якісного світу – 2018»

З метою  формування у свідомості дітей – наймолодших споживачів суспільства, асоціативного уявлення про якісну та безпечну продукцію, популяризацію руху за підвищення якості життя та процвітання рідного краю 16 жовтня у КЗ «Саратський районний БДТ» було підведено підсумки  районного етапу конкурсу дитячого малюнку «Барви якісного світу – 2018».

Учасниками конкурсу стали діти віком  від 5 до 17 років. Конкурсні роботи виконувалися юними художниками за чотирма  наступними  номінаціями:

– «Мій вибір – якісна продукція»;

– «Ми за здорове життя»;

–  «Світ навколо нас»;

– «Майбутнє мого краю».

Всього було представлено  56 робіт,  21 з яких  направлені для участі в обласному етапі   до  Державного підприємства «Обласний регіональний центр стандартизації, метрології та сертифікації». При оцінюванні малюнків  журі звертало увагу на  актуальність та повноту розкриття теми, творчий підхід, охайність роботи та старанність.

Сподіваємось, що з кожним роком охочих реалізувати власні творчі здібності та таланти у конкурсі дитячого малюнку “Барви якісного світу»” ставатиме більше і більше, а маленькі споживачі допомагатимуть дорослим краще усвідомити просту істину: не можна будувати якісне суспільство, не дотримуючись високих стандартів продукції, товарів, робіт, послуг.

Дякуємо всім  учасникам конкурсу  та бажаємо подальших успіхів і звершень, ініціативності та добробуту, адже плідна діяльність сприятиме підвищенню якості життя в Україні!

Мелованова  О.О., методист КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 302 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024