Вівторок, 16.04.2024, 21:44
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Січень » 18 » Австрія фінансує нову ініціативу ПРООН для активізації місцевого розвитку у Чернівецькій та Одеській областях
10:53
Австрія фінансує нову ініціативу ПРООН для активізації місцевого розвитку у Чернівецькій та Одеській областях

ПРООН розпочинає впровадження нового проекту, спрямованого на поліпшення рівня добробуту та життя найбільш уразливих груп населення у Чернівецькій та Одеській областях. За фінансової підтримки Агентства розвитку Австрії буде охоплено більше 150 000 осіб, які проживають в обласних центрах та принаймні 18 сіл, селищ та районів. Проект також стимулюватиме участь громадян у місцевому самоврядуванні та заохочуватиме впровадження ініціатив на рівні громад, зосереджуючи увагу н   а інклюзивності та охопленні найбільш незахищених верств.

Проект працюватиме за двома напрямками:

  1. зміцнення потенціалу місцевих громад, місцевих органів влади та вищих навчальних закладів щодо застосування принципів розвитку, орієнтованого на громаду, спільного врядування та надання послуг; 
  2. сприяння розвитку малих ферм та несільськогосподарських підприємств у сільських та приміських районах.

У рамках Проекту громадським організаціям надаватимуться гранти для реалізації мікро-проектів з підтримки соціальних об’єктів (шкіл, дитячих садків тощо). До 50% витрат будуть профінансовані Проектом (6 500 євро на одну ініціативу), до 45% - місцевими бюджетами та щонайменше 5% - організаціями - бенефіціарами. Сприяння розвитку кооперативів, заходи з розвитку потенціалу та малі гранти забезпечуватимуться для громад, які прагнуть створити сільськогосподарські кооперативи. З метою сприяння диверсифікації діяльності у сільських та малих міських громадах, в якості важливої складової боротьби з бідністю, у рамках Проекту також надаватимуться гранти для ініціатив малого бізнесу (несільськогосподарських), особливо спрямованих на жінок та представників уразливих груп.

Проект спирається на досвід, накопичений у рамках поточного спільного проекту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» та інших проектів і програм ПРООН у галузі розвитку. Він впроваджуватиметься на основі механізмів, створених у рамках проекту МРГ, протягом 18 місяців.

Загальний бюджет Проекту, профінансований Агентством розвитку Австрії, складає 500 000 євро.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 405 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024