П`ятниця, 03.05.2024, 16:40
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Жовтень » 24 » Авіамоделізм – непередбачуваний вид спорту!
19:00
Авіамоделізм – непередбачуваний вид спорту!

В с. Успенівка працює досвідчений керівник гуртка КЗ «Саратський районний БДТ» Цуркан Віктор Іванович, який проводить надзвичайно цікаві заняття по авіамоделізму. Робота гуртка опирається на особистісно орієнтоване навчання, що враховує потреби кожного гуртківця, його здібності, уміння та навички і допомагає в повній мірі виявити та проявити творчий потенціал учнів. На районному рівні ані керівнику, ані гуртківцям немає рівних – вони єдині в своєму напрямку. І єдина можливість випробувати свої сили – це змагання обласного рівня, один з яких Першість з вільно літаючих  та радіокерованих моделей. Діти не раз показували свої вміння, завойовуючи призові місця.

  В цьому році  Першість Одеської області школярів з вільнолітаючих  та радіокерованих моделей з електродвигунами проходила в 2 етапи : І – м. Іллічівськ, 28.09.2014р., ІІ – в м. Одеса, 05.10.2014р. 

   В першому етапі змагалися школярі з моделями полу-копіями. На період змагань оцінюється точність виготовлення моделі, а потім проводиться 2 залікових польоти, де визначається їх реалізація. Команду КЗ «Саратський районний БДТ» представляв учень 10 класу Успенівської ЗОШ – Журавльов Богдан. За вдалість (влучність) виготовлення його модель показала хороші результати.  Та, на жаль, під  час першого польоту відмовила радіоапаратура, модель впала і зламалась.  Богдан отримав 0 балів, і в результаті зайняв тільки 9 місце.

   Другий етап проходив в м. Одеса на колишньому аеродромі «Застава». Змагалася школярі з радіо-керуючими авіамоделями. Мета змагань – хто перший пролетить 10 кіл на дистанції 2 400 м. Наша команда була представлена 2 екіпажами на чолі з пілотами Журавльовим  Богданом та Снєгірьовим Євгеном. Екіпажі літали на нових моделях, до яких ще не звикли і тому допустили багато помилок, результатом чого стало 5 місце у Снєгірьова Євгена та 6 – у Журавльова Богдана.

   Хочеться підбадьорити дітей та керівника, адже успіхів досягає тільки той, хто вчиться на своєму досвідові, хто, падаючи, підіймається ще вище! Чистого вам неба!


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 653 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024