Четвер, 25.04.2024, 01:32
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2020 » Лютий » 6 » Апаратна нарада райдержадміністрації
11:54
Апаратна нарада райдержадміністрації

4 лютого 2020 року голова районної державної адміністрації Кабатов Є.О. провів апаратну нараду, в якій взяли участь голова районної ради Переправка Ю.П, заступник голови райради Небога О.І. керівник апарату райдержадміністрації  Кімліченко Л.В., керівники структурних підрозділів РДА, територіальних підрозділів органів виконавчої влади,  комунальних закладів та установ району.

Учасники наради заслухали Звіт голови Введенської сільської ради Чернишова Ю.І. про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку села Введенка та з питань роботи зі зверненнями громадян. Сільський голова детально поінформував про роботу  виконкому з питань наповнення бюджету, здійснення заходів з соціального захисту населення, ремонту комунальних доріг та водопостачання, покращення благоустрою села, позицію введенців щодо об’єднання територіальних громад (за результатами громадських обговорень Введенка вважає за доцільне приєднатися до Саратської ОТГ).

В ході наради головний лікар КП «Саратська ЦРЛ» Нагнойний Є.В. поінформував з проблемних питань фінансуванння районної лікарні, щодо стану укладення договорів з Національною службою здоров’я України та проведення тендерних процедур. За результатами розгляду питання голова РДА Кабатов Є.О. надав доручення щодо своєчасної та якісної підготовки  питань  медичної сфери до розгляду на черговій сесії Саратської районної ради.

Про стан реалізації виконання комплексної програми «Освіта Саратщини на 2019-2021р.р.» доповіла начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Гайдук  Н.О.. Фінансування Програми здійснювалося за рахунок коштів районного бюджету. Обсяги коштів районного бюджету на фінансування Програми були орієнтовними і передбачалися в межах реального ресурсу бюджету.

Фінансування  заходів програми на 2019 рік передбачено  у  сумі 4152,6 тис. грн. Фактично використано – 3360 тис. грн. на здійснення  заходів:

- щодо організації підвезення учнів та вчителів сільської місцевості до місця навчання, роботи і додому, до місця проведення районних та обласних виставок, творчих та інтелектуальних конкурсів, олімпіад, різноманітних змагань;

- щодо роботи з обдарованою молоддю;

- щодо здоров'я  і соціального захисту часників навчально-виховного процесу;

 - щодо змістовного дозвілля учнівської молоді, очно-заочні масові заходи;

- щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

В ході розгляду питань освітнього блоку було порушено питання про стан захворюваності на грип та ГРЗІ в освітніх закладах району. Як повідомила Гайдук Н.О., на даний час у зв’язку зі зростанням захворюваності в окремих навчальних закладах, а саме в: Ройлянській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Саратському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія»,  Плахтіївській  ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів, Фараонівському  НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ (ясла-садок)» та Забарському НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів -ДНЗ(Дитячий садок)», наказами адміністрацій цих закладів тимчасово припинено навчальний процес. Щодо інших закладів освіти району в цілому ситуація на даний час є контрольованою, такою, що не потребує закриття шкіл на карантин. В той же час голова райдержадміністрації Євген Кабатов доручив відповідальним особам ретельно моніторити ситуацію щодо захворюваності дітей та бути готовими у разі її погіршення оперативно ухвалити  відповідне рішення на терміновому засіданні районної комісії з питань ТЕБ та НС.

Про підсумки проведення чергового призову громадян району на строкову військову службу у жовтні - грудні 2019 року доповів військовий комісар Саратського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Скрипник І.О. Так восени 2019 року планове завдання щодо призову громадян Саратського району 1992-2001 років народження на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань складало – 19 чоловік. Планове завдання виконано, певною мірою завдяки допомозі правоохоронних органів, які приймали активну участь у розшуку та доставці призовників до призовної дільниці. Проте, як відзначив військовий  комісар, сільські ради роботу щодо призову на військову службу проводять повільно або з примусу РТЦК та СП. Відзначено, що під час осіннього призову найкраще спрацювали Саратська селищна рада, Михайлівська, Долинська, Кулевчанська, Ройлянська, Ярославська та Плахтіївська сільські ради. Нижче своїх можливостей спрацювали Надеждинська та Кривобалківська сільські ради. А такі як Старосільська, Забарська, Новоселівська, Розівська, Успенівська, Мирнопільська сільські ради роботу щодо призову на строкову військову службу проводять погано, вважаючи виконання плану організації призову на військову службу другорядним. За підсумками осіннього призову 2019 року було визначено низку завдань з метою забезпечення чергового – весняного призову на строкову військову службу.

Про стан висвітлення діяльності органів виконавчої влади в засобах масової інформації у ІV кварталі 2019 року поінформувала завідувач сектору комунікацій з громадськістю РДА Кошельник Н.Г. Зазначимо, що оприлюднення  основних матеріалів про  діяльність органів виконавчої влади постійно здійснюється на сторінках районної газети «Час. Люди. Події», на офіційному веб-сайті райдержадміністрації та на сторінці райдержадміністрації у соціальній мережі «Фейсбук».

Про стан криміногенної ситуації на території Саратського району за минулий тиждень поінформував заступник начальника Саратського відділення поліції Білгород-Дністровського відділу поліції ГУНП в Одеській області Мелованов Ю.Л.. Так за минулий тиждень районним відділенням поліції зареєстровано 42 заяв та повідомлень, 5 з яких внесено до ЄРДР.

За результатами наради голова РДА  Кабатов Є.О. надав окремі доручення та визначив робочі завдання на поточний тиждень.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 310 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024