Четвер, 25.04.2024, 18:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Лютий » 14 » Апаратна нарада райдержадміністрації.
16:44
Апаратна нарада райдержадміністрації.

12 лютого 2018 року голова райдержадміністрації Лобан А.А. провів апаратну нараду, в якій взяли участь голова районної ради Переправка Ю.П. та  заступник голови районної ради Небога О.І.,  керівник апарату РДА Кімліченко Л.В., керівники структурних підрозділів РДА, територіальних підрозділів органів виконавчої влади,  комунальних закладів, установ та організацій району.

В ході апаратної наради  було розглянуто Звіт про роботу директора комунального  закладу  «Саратський дитячий оздоровчий заклад «Сонячний» за 2017 рік.   Як відзначив директор закладу Комісаренко Д.Т., всього за оздоровчий сезон 2017 року в ДОЗ «Сонячний» відпочило 1373 дітей  із Саратського району та  з  інших регіонів України на загальну суму 3300130 грн. Вартість  ліжко – дня  складала:

-    діти  Саратського  району за  рахунок  районного бюджету  -  200 грн.;

-   діти  Саратського  району (за коштів батьків,  підприємств та організацій )  -  230 грн.;

-    діти  інших  регіонів  -  250 грн.

Учасники наради також заслухали Звіт голови Кривобалківської сільської ради Венгровської В.П. про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку сіл Крива Балка, Над’ярне та з питань роботи зі зверненнями громадян. 

Про роботу відділу ведення Державного реєстру виборців за 2017 рік доповіла  начальник відділу Бондаренко Н.О. За результатами доповіді голова РДА Лобан А.А. надав доручення щодо підготовки та організації  позачергових виборів до Саратської селищної ради. К відзначив Антон Лобан, відсутність в складі  селищної ради депутатів в 6-ти округах(які були відкликані за народною інціативою),  порушує права виборців мати свої представників у органі місцевої влади та право громадян обирати та бути обраним до складу селищної ради.

Про стан криміногенної ситуації на території Саратського району за минулий тиждень доповів  начальник Саратського відділення поліції Білгород-Дністровського відділу поліції ГУНП в Одеській області Чебан І.А. В цілому  криміногенна ситуація в районі контрольована, за минулий тиждень працівниками райвідділу поліції складено  27  адміністративних протоколів, до єдиного обліку внесено 45 інформацій, з них 7 – з ознаками кримінального характеру. 

В ході апаратної наради голова РДА Лобан А.А.  поінформував прозаплановані на поточний тиждень заходи, а також надав доручення керівникам структурних підрозділів РДА щодо   участі у засіданнях постійних комісій районної ради в рамках підготовки до чергової сесії райради.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 555 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024