Четвер, 28.03.2024, 20:05
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 28 » Апаратна нарада райдержадміністрації
14:20
Апаратна нарада райдержадміністрації

27 листопада 2017 року голова райдержадміністрації Лобан А.А. провів апаратну нараду, в якій взяли участь голова районної ради Переправка Ю.П., керівник апарату РДА Кімліченко Л.В., керівники структурних підрозділів РДА, ради територіальних підрозділів органів виконавчої влади,  комунальних закладів, установ та організацій району.

В ході наради голова Долинської сільської ради Милован Л.В. прозвітувала про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку села Долинка та щодо роботи зі зверненнями громадян в Долинській сільській раді.  Зокрема, сільський голова доповіла про стан наповнення бюджету, роботу закладів освіти (ЗОШ та ясла-садку), заходи з благоустрою села та ремонту системи водопостачання, які здійснюються за рахунок місцевого бюджету та спонсорської допомоги від ПАТ «Долинка» та ПрАТ «Одесавинпром», інші напрямки роботи. Голова райдержадміністрації Лобан А.А. доповнив доповідь сільського голови  інформацією про допомогу та сприяння керівництва району щодо реєстрації робочих місць  на території села Долинка, за рахунок чого зростатимуть і надходження до бюджету сільської ради.

Про стан дотримання  законодавства  щодо захисту прав дітей у Саратському районі проінформувала завідувач сектору усиновлення, опіки та сімейних форм виховання служби у справах дітей РДА Димитренко І.А. На сьогодні на первинному обліку служби перебуває 147 дітей-сиріт та дітей, позбавлених  батьківського піклування. Виховуються в сім’ях опікунів та піклувальників 109 дітей, 26- в прийомних сім’ях та  будинках сімейного типу, 10 дітей  перебуває на повному державному утриманні.  На обліку з усиновлення  стоять 32 дитини. Також службою  у справах дітей  проводиться підготовча робота  щодо надання  дітям статусу дитини-сироти  або дитини, позбавленої батьківського піклування. З початку 2017 року розпорядженнями райдержадміністрації 16 дітям встановлено відповідний статус. Доповідач детально поінформувала про всі напрямки роботи служби у справах дітей,  зокрема щодо захисту прав та майнових інтересів дітей зазначених категорій, надання матеріальної допомоги та забезпечення  житлом дітей –сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа ( згідно з відповідною районною програмою на 2017 рік  на придбання житла для зазначених категорій  передбачено 535,2 тис. грн.). Також в ході розгляду питання  голова райдержадміністрації Антон Лобан повідомив про плани щодо відкриття в Одеській області та в Саратському районі зокрема  тимчасового соціального гуртожитку для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування  та дітей, які опинились в складних життєвих обставинах. Кошти на придбання приміщення під такі  соціальні об’єкти виділяються за окремою державною програмою.

Про стан криміногенної ситуації на території Саратського району за минулий тиждень поінформував заступник начальника Саратського  відділення  поліції Білгород-Дністровського відділу поліції ГУНП в Одеській області Жакот В.Ю. Протягом минулого тижня до чергової частини Саратського відділення поліції надійшло 40 заяв та повідомлень, в ході їх розгляду у 8-ми випадках виявлено ознаки кримінальних правопорушень В ході розгляду питання голова райдержадміністрації Антон Лобан звернув увагу на випадки крадіжок, які почастішали на території Зорянської сільської ради та  доручив керівництву районного відділення відділення поліції  надати необхідну допомогу щодо реєстрації громадських формувань з охорони порядку та організації патрулювання  працівників поліції  у   Зорі та інших населених пунктах району.

Про стан виконавської дисципліни  в апараті  та структурних підрозділах районної державної адміністрації поінформувала начальник відділу діловодства та контролю апарату районної державної адміністрації Купреішвілі Г.О.

 

В ході апаратної наради голова РДА Лобан А.А. надав відповідні доручення  та поінформував про заплановані заходи на поточний тиждень. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 367 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024