Четвер, 28.03.2024, 22:32
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 24 » Антон Лобан взяв участь у святкуванні Дня села у Забарах.
12:20
Антон Лобан взяв участь у святкуванні Дня села у Забарах.

21 листопада голова Саратської райдержадміністрації Лобан А.А., перший заступник голови РДА Переправка Ю.П. та заступник голови районної ради Небога О.І. відвідали село Забари  та привітали мешканців з Днем села  та  Храмовим Днем.

На святкування  до сільського будинку культури зібралися дорослі і діти,  сільський актив та  спонсори,  спільними зусиллями яких було організовано розважальну програму  та дитячу лотерею,  солодкий стіл для дітей та роботу атракціонів, пригощання шурпою та пловом, концертну програму.

Вітаючи забарців в ході урочистої частини голова райдержадміністрації побажав сільчанам «міцного здоров’я, гарного настрою,  миру  та процвітання,  здійснення мрій  та динамічного розвитку, аби у молоді було бажання повертатися  на малу батьківщину, жити тут і працювати».

Зі святом  присутніх  також привітали заступник голови райради Небога О.І., Забарський сільський голова Трашко Ю.М., виконавчі керівники ПСП «Ексім-АГРО» Тукасер  С.І. та ТОВ «Райлянка» Стоянов І.П., депутат райради Матвійчук С.Ю., представники ТОВ «Злагода Південь».

В ході робочої поїздки керівники  району  також побували на місці будівництва дитячого майданчика та майбутнього парку, яке здійснюється на території Забарської сільської ради силами  ПСП «Ексім-АГРО».   Голова РДА Лобан А.А.  подякував сільгоспвиробникам, які працюють на забарській землі, особисто генеральному директору ПСП «Ексім-АГРО» , депутату районної ради Дімову І.А. за   увагу до проблем села та значний внесок у  соціальний розвиток Забар.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 622 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024