П`ятниця, 19.04.2024, 18:23
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Серпень » 13 » Антон Лобан вивчає стан готовності шкіл до нового 2018-2019 н.р
12:52
Антон Лобан вивчає стан готовності шкіл до нового 2018-2019 н.р

Незабаром першокласники підуть до школи та навчатимуться за стандартами Нової української школи.  Питання підготовки навчальних закладів району до початку учбового процесу перебуває на постійному контролі влади району.  8  серпня 2018 року голова районної державної адміністрації Антон Лобан та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Наталя Гайдук розпочали об’їзди закладів освіти, аби особисто перевірити ступінь готовності шкіл до прийому учнів.

У районі активно готуються до впровадження реформи та вже закупили більшу частину необхідного для оснащення класів. Керівники  району побували в Забарівській, Ройлянській та Успенівській навчальних закладах.  Оглянули пришкільну територію, в приміщеннях ознайомилися з ходом ремонтних робіт. В усіх школах класні кімнати майже готові прийняти школярів.        В Успенівській  школі напрочуд гарно оформлено приміщення 1-го класу – першачкам будуть посміхатися сонце і хмаринки, закуплені нові сучасні стенди, які не залишаться без уваги школярів. В Забарівській та Ройлянській школах ремонти вже закінчили, вчителі наповнюють класи дидактичним матеріалами і очікує завезення меблів.

Було з’ясовано проблеми, які потребують вирішення. Так, в Забарівський школі треба поміняти одне вікно і двері. У Ройлянской – прийняли рішення найближчим часом встановити  внутрішній туалет. Успенівській  школі потрібно вирішити проблему спортивного залу, закупити  шкільні дошки та замінити кілька дверей. Всі проблемні питання взяті на контроль і обумовлені терміни вирішення.

Робиться все можливе, щоб 1 вересня 2018 року школярів району зустріли затишні, естетично оформлені приміщення, а навчання було результативним і шкільні роки залишили приємні спогади в дитячих серцях.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 416 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024