Четвер, 28.03.2024, 18:52
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Жовтень » 5 » Антон Лобан привітав з професійним святом бібліотекарів району.
10:26
Антон Лобан привітав з професійним святом бібліотекарів району.

4 жовтня  голова райдержадміністрації Антон Лобан відвідав КЗ  «Саратська районна бібліотека», де в рамках робочого семінару привітав бібліотекарів району з професійним святом, що відзначалося в суботу 30 вересня.

З нагоди Дня бібліотечних працівників голова РДА нагородив грамотою Саратської райдержадміністрації директора районної бібліотеки Тимошенко І.Д., вручив Ірині Дмитрівні  та працівникам  сільських бібліотек дипломи та грамоти  від Одеської обласної державної адміністрації.

У спілкуванні з бібліотекарями  Лобан А.А. відзначив важливість їх внеску в розвиток культури та самоосвіти в районі, організації інтелектуального дозвілля молоді,  поцікавився  творчими наробками та   проблемами бібліотек.

Зокрема Лобан А.А. пообіцяв усіляко підтримувати  молодіжні волонтерські проекти, які впроваджуються керівництвом та працівниками КЗ «Саратська районна бібліотека», сприяти вирішенню питань щодо завершення комп’ютеризації сільських бібліотек, поповнення бібліотечного фонду та  забезпечення належних умов праці для  бібліотекарів. 

 Відвідавши інтернет-центр та книжкову зали, голова райдержадміністрації  позитивно оцінив добірку та тематику літературного фонду районної бібліотеки,  в якому значну частину посідають твори  сучасних українських  авторів та  світова публіцистика. Антон Анатолійович додав, що відповідні умови та доступ до якісної вітчизняної літератури мають бути забезпечені і в сільських бібліотеках Саратщини.

  Начальник відділу культури РДА Колісник Н.А.  також запросила голову райдержадміністрації до приміщення дитячої бібліотеки, яке наразі  потребує капітального ремонту. Відповідно потребує облаштування і подвір’я бібліотеки. Оглянувши ці  об’єкти,  голова РДА доручив керівництву відділу культури та  районної бібліотеки підготувати  пропозиції та необхідні  кошторисні розрахунки для подальшого розгляду питання щодо включення ремонтних робіт до проекту районного бюджету на наступний рік.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 368 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024