Вівторок, 16.04.2024, 20:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 20 » Аграріїв Саратщини привітали з професійним святом.
15:21
Аграріїв Саратщини привітали з професійним святом.

17 листопада, напередодні Дня працівників сільського господарства, який традиційно відзначається у третю неділю листопада,  аграріїв Саратщини урочисто привітали з професійним святом. В залі районного будинку культури зібралися керівники району, голови сільгосппідприємств та фермерських господарств,  працівники  галузі.    

Саратський район славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми. З року в рік Саращина є лідером в області по отриманню рекордних врожаїв.

«Вашими руками робиться запашний хліб і твориться майбутнє  наших населених пунктів. Адже сільське господарство є основою економіки Саратського району. Тож бажаю  і надалі отримувати  найкращі врожаї, щоб слава  про хліборобів Саратщини, звучала як на теренах області,  так і на рівні всієї нашої держави. Міцного здоров’я та довголіття вам, шановні працівники сільського господарства!» - відзначив у вітальному слові голова райдержадміністрації Лобан А.А.  

Зі словам привітання до присутніх звернулись також заступник голови Саратської районної ради Небога О.І., помічник народного депутата Кіссе А.І. – Іожица В.Г.,  голова Саратської   районної організації профспілки працівників агропромислового комплексу Волощук А.Г.

За традицією почесним гостям були вручені святкові короваї.

В ході урочистостей багатьох керівників агроформувань,  агрономів, бухгалтерів, механізаторів, комбайнерів, трактористів, водіїв, кухарів та інших трударів сільського господарства, фахівців відділу агропромислового та економічного розвитку РДА було нагороджено Грамотами райдержадміністрації та районної ради та подарунками, грошовими преміями від народного депутата, грамотами обласної профспілки працівників АПК. Окремою нагородою - Почесним Знаком Центрального комітету профспілки працівників агропромислового комплексу України було відзначено  голову  СВК «Дружба», депутата обласної ради Чиклікчи Г.Г. та голову СВК «Сергіївка» Сирова  І.Д.

Для всіх присутніх відбувся святковий концерт за участю знаних  колективів Саратщини.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 349 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024