П`ятниця, 29.03.2024, 13:54
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » Архів матеріалів
« 1 2 ... 149 150 151 152 153 ... 165 166 »

18 березня в КЗ « Саратська ДМШ» пройшов територіальний конкурс учнів молодших класів фортепіанних відділів шкіл естетичного виховання. Серед учасників конкурсу учні 2, 3, 4-тих класів ДМШ. м. Б-Дністровського, Арцизу, Сарати, сел. Старокозаче, Випасне. Всі учасники виявили добрий рівень виконання творів. 1-ше місце здобули учениця 2-го класу Арцизької ДМШ Данева Віка та 4-го класу Б-Дністровської ДМШ Копилова Даша, 2-ге місце вибороли учні Саратської ДМШ Георгіева Алла та Железняк Алла, на 3-му місці учні Саратської ДМШ 3-го класу Сторчеус Максим, Унтілова Маша, Арцизької ДМШ Балабан Маргарита.

 

Директор КЗ «Саратська ДМШ»       ... Читати далі »

Просмотров: 515 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 18.03.2011 | Комментарии (0)

15 березня 2011 року виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації В.Д. Биковський провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів та секторів районної державної адміністрації.

            Згідно порядку денного апаратної наради слухався звіт виконкому Зорянської сільської ради про роботу щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку с. Зоря та з питань роботи зі зверненнями ... Читати далі »

Просмотров: 410 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 16.03.2011 | Комментарии (0)

http://sam-stroitel.ru/wp-content/uploads/2010/10/music-notes.jpgКЗ «Саратська ДМШ» повідомляє про те, що 4.03.11 р. в актовому залі було проведено святковий концерт до свята 8 березня. В концертній програмі брали участь творчі колективи школи, сольні вокальні та інструментальні номери.
Сценарій свята підготовлено викладачем класу театру Влаєвою Т.І..
... Читати далі »
Просмотров: 495 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 11.03.2011 | Комментарии (0)

В Одесской области на 53,2% «девчонок», по статистике 46,8% «ребят»На данный момент, из 1 млн. 266 тыс. чел. населения Одесщины, 53,2% составляют женщины. Об этом, 048.ua сообщили в Главном управлении статистики в Одесской области.

По данным статистиков, в прошлом году на каждую тысячу женщин Одесской области приходилось всего 880 мужчин.  ... Читати далі »

Просмотров: 455 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 07.03.2011 | Комментарии (0)

2 березня 2011 року відділом освіти Саратської райдержадміністрації було проведено семінар-нараду директорів загальноосвітніх та позашкільних закладів освіти району, на якому було розглянуто питання : «Про організацію процесу планування діяльності навчального закладу» (Праведна Н.І.), «Про порядок організації обстеження дітей виїзною ПМПК» (Бєлоус О.І.), «Про оформлення документів з кадрових питань (трудові книжки)» (Руденко Л.Б.).

             На семінар-нараду були запрошені В.Д.Биковський – виконуючий обов’язки голови Саратскої райдержадміністрації, В.С.Чемерис – голова Сарастської районної ради, Л.Г.Кіреу – начальник УДК в Саратському районі та О.М.Лускало – начальник фінансового управління Саратської райдержадміністрації, які ознайомили керівників закладів освіти з Постановою Кабінету Міністрів України від 26.01.2011р. №59 «Про затвердження Типового положення про ... Читати далі »

Просмотров: 839 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 02.03.2011 | Комментарии (0)

01 березня 2011 року виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації В.Д. Биковський провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів та секторів районної державної адміністрації, а також з керівниками державних територіальних структур. В роботі апаратної наради прийняв участь голова Саратської районної ради В.С. Чемерис. До початку розгляду порядку денного Биковський В.Д. поінформував про участь в апаратній нараді обласної державної адміністрації 28 лютого 2011 року та довів до відома присутніх результати оцінки діяльності Саратського району за 2010 рік.

Згідно порядку денного виконуючий обов’язки начальника відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Бондаренко Михайло Павлович доповів про хід виконання Закону України від 19.05.2009 року №1343 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів з питань соціального захисту багатодітних сімей»

Моніторинг виконавської дисципліни по зверненням громадян за період з 01.02 по 01.03. 2011 року репрезентувала Удовик Світлана Давидівна, керівник апарату райдержадміністрації.

Поза порядку денного керівник апарату райдержадміністрації С.Д. Удовик ознайомила присутніх із заходами, які будуть проводитись у Саратському районі протягом тиждня з 28 лютого по 06 березня 2011 року.

Голова виконкому Саратської селищної ради Петкович В.П. поінформував про підвищення тарифів на електричну енергію з 1 березня 2011 року та встановлення тарифу по 0,18 к ... Читати далі »

Просмотров: 441 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.03.2011 | Комментарии (0)



ДТП в Крыму25 февраля в 08:30 утра в Саратском районе на 119 км автодороги «Одесса-Рени» водитель автомобиля  «CHERY TIGGO» с прицепом марки КРД 050100, двигаясь в направлении Одессы, на нерегулируемом пешеходном переходе сбил двоих несовершеннолетних пешеходов, которые переходили проезжую часть. В результате происшествия восьми- и девятилетний мальчики были доставлены в больницу с различными ушибами.

Просмотров: 640 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.03.2011 | Комментарии (0)

Как сообщили в областном управлении внутренних дел, еще в 2008 году в Тарутинский районный отдел милиции поступило сообщение о том, что неизвестные проникли в дом жительницы села Александровка Тарутинского района, избили ее и забрали деньги в сумме $9450, документы на квартиру в городе Одесса, золотое кольцо и мобильный телефон. В тот же день по данному факту было возбуждено уголовное дело по признакам преступления, предусмотренного ч. 3 ст. 186 УК Украины «Грабеж». Как отмечается, в начале февраля этого года правоохранителям поступила оперативная информация о том, что один из разыскиваемых по подозрению в совершении преступления находится в гостях у сестры. После задержания он написал явку с повинной и признался в совершенном преступлении. Кроме этого, он предоставил информацию о своих сообщниках.
«Ими оказались два брата Олег, 1980 г.р. и Сергей, 1988 г.р., односельчане ограбленной женщины. Проведенными оперативно-розыскными мероприятиями уже на второй день они были задержаны и доставлены в райотдел милиции. Они признались в совершении указанного преступления и написали явку с повинной», - также сказано в сообщении.
Как подчеркнули в милиции, «интересным было то, как преступники распределили награбленное и на что потратили значительную сумму». Еще во дворе ограбленной женщины преступники выбросили мобильный телефон. Там же, не считая денег, разделили их на три кучи. Один из грабителей в Одессе пропил примерно $300, угощая всех желающих выпить с ним. На другой день о ... Читати далі »
Просмотров: 573 | Добавил: world-of-sarata | Дата: 01.03.2011 | Комментарии (0)


В 2010 году спецподразделением МВД в Одесской области задокументировано одиннадцать фактов торговли людьми. Об этом рассказывает сюжет службы новостей телекомпании «Новая Одесса».
«Проституция, порнография и торговля людьми - эти явления по-прежнему на повестке дня ... Читати далі »
Просмотров: 473 | Добавил: rybkas | Дата: 01.03.2011 | Комментарии (0)

З березня по квітень 2011 року триває І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Бажаючих прийняти участь у конкурсі просимо звертатися з заявою райдержадміністрації (каб. №17) до 25 березня 2011 року.

У номінації «Кращий керівник» приймають участь державні службовці, які займають посади ІІ-VII категорії й мають стаж державної служби не менше 5-ти років. У номінації «Кращий спецаліст» - загальний стаж роботи не менше 2-х років.

Для участі у конкурсі надаються: заява про участь; копія особової картки державного службовця за формою П-2ДС; подання керівника структурного підрозділу щодо підвищення кваліфікації державного службовця у рамках конкурсу; біографічна довідка, підписана керівником кадрового підрозділу.

С.Д. УДОВИК

керівник апарату

Саратської районної державної адміністрації.

Просмотров: 481 | Добавил: rybkas | Дата: 17.02.2011 | Комментарии (1)

Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024